fitness.hr firma? |
Post Reply |
Author | |
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Veljaca 2013 at 16:33 |
jeli fitness.hr pod registriranom firmom? ako je,kako joj je ime?
dobio sam paket na kojoj pise census,kad sam potrazio na googlu,izbacilo mi je firmu census iz varazdina koja prodaje klimu pa me zanima cisto informativno,da li ste firma,ili poslic na internetu,btw i ja imam jedan poslic na internetu i zaradjujem od e stranice,uz svoj stalan posao |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahah ,sensus daa,ja isao trazit census,hvala slavonka
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonka je upucena, bravo Slavonka!
Adatar, ti ubuduce malo više pozornosti obrati na detalje. Niti je fitness.hr, vec fitness.com.hr, niti je census vec je Sensus grupa d.o.o.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad me zvao lik koji je donio majicu... kaže on: "Dobar dan, imamo pošiljku za vas...Sensus grupa!" Ja ostala.. ha? kakva Sensus grupa? dok nisam skužila o cemu se radi...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |