Fitnessmogul -Nakon dugo vremena |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja dajem još jedan jedini savjet o prehrani jer će ti bilo kakvi utezi relativno organizirani u treningu pomoć ako se radi o većim težinama, da bi dobio na težini moraš jesti puno proteina (u prijevodu MESA, JAJA i MLIJEKA) i duplo više zdravih UGLJIKOHIDRATA uz ZDRAVE masti (ako ćeš jesti sve izvore proteina dobit ćeš i ovoga), Markan out
|
|
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
|
pola polubijelog kruha s posebnom salamom puris
Kebab tanjur jagoda i banana,frape fritaja s šparogama ,1 šnita kruha
|
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
Odlučio sam si kupiti proteine i kupio sam iron maxxx protein 2 kg kikiriki-karamela.Pijem ga ujutro za doručak .
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heben si put prošao, ali opet samo cepaš po junk foodu i kalorijama, što čak nije ni loše, ali ubaci nešto proteina u prehranu kolko vidim, nema ih
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
JAVIO SE PROBLEM
Taman kad sam se barem malo popravio od onog naglog gubitka kila i počeo jesti sve i svašta javio se novi problem.Dakle počeo sam raditi i moj posao zahtjeva svaki dan hodanja cca po 4 sata i od 50 kg sam došao na 47 kg .Normalno jedem 3 obroka prije posla i 1 obrok poslije posla.Jer za onu situaciju prošle godine sam sam sebe doveo jedući samo povrće voće i jako vježbanje i to me bilo dovelo do 38 kg i jedva došao na 45 kg .Savjet kako da vratim izgubljene kile unatoč mom poslu?
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pisala sam pisala.....ali izgubih nit :) Ništa...bolje da pogledaš na myfitness pal .... samo sada jedem 300 dana čisto .. |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |