Fitovci, koliko vas ima? :) |
Post Reply |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Veljaca 2020 at 12:38 |
Pozdrav svima, starim i novim fitovcima, onima koji su tu još škicali godinama unazad dok nam je bilo veselo i onima koji su svratili tek nedavno i pitaju se imali li uopće koga.... Kaže brojka, ima vas preko 60 000. Voljela bih vidjeti koliko vas ima potencijalno aktivnih, o čemu biste voljeli pisati, kakva pitanja imate....da malo pokušamo oživit ovaj forum dok sve teme ne nestanu, jer mi se nekako čini da svako malo izgubimo jednu Javite se, pišite, pitajte, dajte prijedloge, dijelite recepte i svoja iskustva, ma što god.....samo nek je živo |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Marina26
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2016 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmo ovdje organizirat nesto, da se vise ljudi ukljuci. Neki challenge, neke treninge pisat ili sastavljat ili objavljivat. Ja sam svakako za bilo koji oblik da se vise aktiviramooblik
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da, sada pogotovo kada smo svi doma To čak i ne moraju biti treninzi ili hrana, neka bude bilo šta šta bi nam moglo uljepšati i olakšati ove čudne dane Mene jako zanima koliko je onih koji ovaj forum škicaju tu i tamo, a ne pišu pa eto ekipa ovo je dobra prilika da se oglasite, podijelite s nama svoja razmišljanja, iskustva, tipseve, pitate pitanja koja vas dugo muče....što god vam se čini da bi bilo fora dijeliti dalje i što bi voljeli rješiti sad dok imate vremena btw. Marina, slobodno kreni sa nečim ako imaš ideju |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Marina26
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da ovdje ima cak i ljudi koji su ili zbunjeni ili imaju neke svoje probeleme odustaju pa se vracaju, svega... nekome treba potpora nekome savjetu, ne znam moze ki se ovdje napravit kao neka grupa( poput recimo na fejsu, wocapu) da dijelimo savjete, pojadamo se, pa cak i izbacimo frustracije,
|
|
Justanyone
Mixa shakeove Joined: 30 Studeni 2016 Status: Offline Points: 540 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahaha..ovaj forum tome i služi :). Ili blog, ili privatne poruke . Štos je što ljudi dođu, pišu 3 dana pa ih više nema. A tome ne može nitko pomoć. Ima nedostataka naravno, ali osnovni je preduvjet da su ljudi TU
|
|
Marina26
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda netko izgubi volju, nekom se neda misli a za kaj? Gubim vrijeme i slicno, ali vjerujem da ima i nas koji ne zelimo odustati, ja se nadam da cu svaki dan nesto pisat, barem se potrudit...
btw. Hvala za trening |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Dinamično zagrijavanje Tarik, saaamo dinamično prije treninga A što se Marininog posta tiče, Justanyone je to dobro napisala. Tu je sve, ima masu tema, svatko može otvorit neku novu i, iako možemo recimo na face-u nešto napravit, ne moramo odlaziti u neke druge grupe. I ovdje ima dosta prostora koji se može iskoristit, barem za sada. Pa kad i ako se skupimo možemo razmišljati i o tome šta bi još mogli smislit
|
|
|
Marina26
Post Options
Thanks(0)
|
Ako želite mogu na fb-u napravit neku grupu. Ali evo možda da skupimo više dobrovoljaca, mislim da nas ima vise. Svakako mozete racunati na mene
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu i ja, to je najmanji problem, nešto slično sam i imala na umu čak i nevezano za sam forum ali dala si dobar poticaj
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |