FITovci, POMAGAJTE novoj potencijalnoj FITOVKI! :) |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
Crvenjakuša
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2013 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
Indeed :)
Sad znam kome se obracam kad se zaželim slatkog obroka |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzivaj u njima i uvijek kad te copi želja za slatkim prošvrljaj po temi Pokazite sta jedete i naci ces sigurno nest |
|
cookies are for pussies
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
pokušao bih danas za veceru napraviti te palacnike pa me zanima jel u te palacinke ne ide nikakvo brašno, samo jaja i posni sir + sladilo?
lijepi li se smjesa za tavu ako se pece bez masnoce? |
|
Never give up
|
|
Crvenjakuša
Post Options
Thanks(0)
|
Ma pece ti se palacinka i ne ljepi ti se ništa, isto kao kad bi i pekao cisti omlet od jaja. Ja sam dodala i malo malomasnog mlijeka u smjesu i prstohvat praška sa pecivo, i savršeno je ispalo :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja nisam stavila ni posni sir samo whey i bjelanjke. Sipaj lagano na tavu iz sheakera i skroz nek budu tanke, razmazi tj rasporedi smjesu kasikom tako da bude ravnomjerni kruh na tavi (to je za ove smotuljke sa posnim, kakaom i bademima), a za normalnu palacinku samo izmutis jaje i bjelanjke, mozes isto dodat whey u smjesu i samo picneš na tavu, ako je tefalka nece se lijepiti |
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
draga, nakrcaj veceru sad proteinima, premalo si ih danas jela. Koliko je tune bilo? a ovo malo sira je koliko? ako imas papriku ispeci na kasiki maslinovog ulja je pa preli sa 1 cijelim jajetom i bar 3 bjelanjka, uz to pojedi jos piletine ili nekog mesa ili sira i povrca jos i ako neces peci na maslinovom onda pojedi 10ak kom orasastih nekih..dorucak- isto pojedi iduci put uz sheake neke proteine
Edited by avangarde - 24 Listopad 2013 at 20:39 |
|
cookies are for pussies
|
|
Crvenjakuša
Post Options
Thanks(0)
|
Tune je bilo jedna normalna konzerva (koliko je to, 100 ili 125 g). Sira tipa jedna i pol jušna žlica (možda i manje). Imam paprike, ali sam mislila za veceru šniticu kruha, malo posne šunke, par kiselih krastavcica i malo jogurta (ili posnog)... Može li ta varijanta?
Da ti budem iskrena, ni nisam nešto pretjerano gladna.... Odoh odraditi jogging, pa se tipkamo :) |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
vise posnog manje jogurta..pojedi bar 150 g posnog da popunis proteine i sunku isto pojacaj i krastavcice isto
|
|
cookies are for pussies
|
|
Crvenjakuša
Post Options
Thanks(0)
|
Draga Hvala ti na savjetima puno!
Rastegla se i pravac jogging :) Nema veze kaj nisam puno gladna, da svejedno jedem? |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
vidjet ces hoces bit poslije jogginga al svakako barem sir i malo sunkice
|
|
cookies are for pussies
|
|
Crvenjakuša
Post Options
Thanks(0)
|
Evo draga, šaljem jelovnik od danas (zaboravila sam napomenuti bananu u shake-u jutros) zajedno sa aktivnostima. Molim te uputi mi koji savjet ili kritiku. Hvala :=)
Dorucak - Herbalife proteinski shake (mjerica i pol) sa 300 ml malomasnog mlijeka (1.5%) i jednom bananom i dvije šalice turske kave sa sojinim/svježim mlijekom zasladjene stevijom Zajutrak- tri rižina krekera i jogurt fortia Medjuobrok - dva rižina krekera i jedna mala jabuka Rucak - 2 šake makarona od pira sa nadjevom (tunjevina u salamuri dodana preprženom cešnjaku i luku, dodan umak od rajcice, zacini, sve na maslinovom ulju) i malo naribane gaude, salata (pola svježeg krastavca, pola paprike) Užina - jedan rižin kreker i malo posnog sira (caj od mente sa stevijom) Vecera - jedna šnitica raženog kruha (korica kruh iz Liddla), tri šnite Pik purece šunke za 2% masnoce, 5 krastavcica, oko 150 g posnog sira Caj od karamele i roibosa zasladjen steviom Unesena optimalna kolicina vode Odradjen jogging (naizmjenicno trcanje i hodanje) sat vremena Penjanje na 52 kata |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
do rucka u svaki obrok bi dodala neke proteine- uz dorucak bi pojela 2,3 bjelanjka jer nemam pojma koliko ima P u herbalifeovom sheakeu, a narocito bi uz rizine krekere 1. i 2. dodala sir posni ili zrnati bar 200g sve skupa. I sa zdravim mastimaa si kratka jer ovo od rucka nije dovoljno- a mast te drzi sitom i pomaze mrsavljenju. Znaci u MO i zajutrak jedno 5-10 badema i u veceru takodjer. Bilo bi dobro da za veceru izbjegavas skrobne UH kao sto je kruh i jedes P+M+ povrce
|
|
cookies are for pussies
|
|
Crvenjakuša
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti draga puno na savjetima!
Niti nisam neki kruholjubac, tako da cu bez kruha izdržati. Molim te za još jedan savjet. Maloprije sam izracunala svoj BMR (1384) i svoj TDEE (2145). Sad,na stranici na kojoj sam radila izracun piše, da, ukoliko želim poraditi na skidanju kilaže, bilo bi idealno da smanjim dnevni unos klaorija TDEE minus 500, što bi u mom slucaju bilo 1645. Dali je to pravilno? Dali tako trebam raditi? |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
je da, ali na samom pocetku bi bilo pozeljno manje smanjiti jer di ces rezat kad dode do zastoja? lijepo kreni od 1700-1800kcal pa onda kad kile prestanu opadat srezes za jos 100kcal i tako rezes sve dok ne dodes do kcal svog BMR-a, ispod toga nesmijes rezat. I naravno od tih 1700-1800kcal moras znati koliko cega uzimas da ne bi bilo 80% ugljikohidrata i 20% masti i proteina..ili obrnuto ni to nije dobro. Treba biti uravnotezeno, npr. 30%M:40%Uh:30%P. kuzis?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Crvenjakuša
Post Options
Thanks(0)
|
Kužim, samo moram priznati da sam sad racunala kalorije od danas, i sva sam se pogubila, i trebalo mi je 15 minuta. Ajme
Nadam se da cu uspjeti sve pohvatati, jer koliko sad vidim da sam previše pojela danas Nema veze, nedam se, ucim i citam i dalje. U svakom slucaju, PUNO TI HVALA NA SAVJETIMA! |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
koji kalkulator koristis?
probaj ovaj- samo se trebas registrirat http://www.mynetdiary.com/ uneses kcal koje zelis i moze rasporedit po postotcima no sikirki, isla si trcat zar ne |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |