FITovci, POMAGAJTE novoj potencijalnoj FITOVKI! :) |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
Crvenjakuša
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2013 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, više kombinacija hodanja i trcanja, ali cemu cjepidlaciti :)
Sve više razmišljam o tome da uzmem Whey, imaš neki za preporuciti? I ono kaj sam primjetila da ga svi piju sa vodom, zašto ne sa malomasnim mlijekom? Btw - sutra ujutro obavezno u Herbalife stavljam bananu, prefino mi je tako :) |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://caloriecount.about.com/calories-herbalife-formula-1-nutritional-shake-i100950 ovo je taj herbalife sheake? ako pijes tu jednu mjericu 25 g u njoj ima samo 9g proteina sto je malo za dorucak, dakle dodaj bjelanjke ili sir dok ne kupis whey
danas ti je bas popust 15% na webshopu ako mislis odavde narucivat a sta ja znam, sve je to skoro isto, bitno da pise whey protein i da u jednoj mjerici ima cca 20 g proteina evo, vidi ovdje: (ja sam pila- ON, elite, prowhey, gaspari...uzmes okus koji volis i nemozes pogrijesiti) https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx |
|
cookies are for pussies
|
|
Crvenjakuša
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2013 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ubacila sam jednu bananu ujutro :). Evo jelovnika za danas, daj slobodno neki komentar ili kritiku. I molim te, neki prijedlog za slatku veceru. MOgu li kašu od heljde jesti navecer?
Dorucak - Dorucak - Herbalife proteinski shake (mjerica i pol) sa 300 ml malomasnog mlijeka (1.5%) i jednom bananom i dvije šalice turske kave sa sojinim/svježim mlijekom zasladjene stevijom Rucak (poslije treninga) - Tri mala oslica (provucena kroz bezglutensko brašno) i pecena na maslinovom ulju, špinat (sa malo posnog sira), šnitica raženog kruha iz Liddla i salata od pola luka i pola paprike i caj od mente (nezasladjen) Užina - zdjelica svježeg ananasa (polovica ananasa) Nisam imala medjuobrok jer sam kasno ustala,i cekala da se slegne shake pa da mogu na trening. Sad idem odhodati barem sat i pol jer sjedim skoro cijeli dan (studentska posla) |
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |