kako se riješiti celulita |
Post Reply |
Author | |
gammy
Viden/a u gymu Joined: 23 Lipanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Lipanj 2008 at 11:50 |
pozdrav svima imam celulit na bedrima i na trbuhu nikako ga se nemogu riješiti ....... zanima me dali je tko uspio riješiti celulit i kako pomoc.........!!!!!!!!!!!!
|
|
ľivot bez ljubavi nema smisla
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
nikako, nažalost
|
|
gammy
Viden/a u gymu Joined: 23 Lipanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da mora postojati barem jen nacin
|
|
ľivot bez ljubavi nema smisla
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je prošao (nije vidljiv)!! sve kaj ti na forumu piše-kretanje,dobra prehrana,ne alkohola i cigareta i manje soli i kroz neko vrijeme ce proci! i tuširanje toplo-hladnom vodom!
Edited by evica |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima da - liposukcija! |
|
klara17
Viden/a u gymu Joined: 29 Srpanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se....samo tako i celulit bye bye |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |