kako ojacati prsa |
Post Reply ![]() |
Author | |
gerrard ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 21 Veljaca 2007 at 23:33 |
imam problema zanima me kako bi mogo ojacati prsa onako da mi sise
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radi sklekove cim vise, u teretani sve vjezbe za prsa, ravni i kosi bench, ravno i koso razvlacenje, potisak na smith itd.. pogledaj malo na webu koje su sve vjezbe za prsa i kako se pravilno izvode
|
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
a usput i vratilo ...dizanje sopstvenog tijela ali tek kad ojacas........... Edited by emilio |
|
![]() |
|
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
I malo kardio treninga da otopis to sto visi (salo)
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
![]() |
|
gerrard ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
kako mislis kardio obajsni pliz |
|
![]() |
|
David ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Kardio ti je trening gdje npr. trcis, preskaces vijacu, vozis biciklu itd.
što se tice prsa, drmaj po sklekovima i po dipsevima (propadanja) koji su jedna od najboljih vjezbi za prsa. Takodjer imas bench ravni i kosi, razvlacenja bucicama, prsa na cross spravi, tako da mozes kombinirati vise vjezbi. Ja osobno preferiram dipseve (na pocetku tesko ide, ali kasnije sve lakse) i dobro pogadjaju prsa. Postoji caka u tome da se moras malo nagnuti naprijed kada ih radis, jer ako tijelo stoji uspravno onda vise pogadja triceps. |
|
![]() |
|
David ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Ovo su dipsevi. |
|
![]() |
|
Ili ovo je jos bolji prikaz:
![]() |
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
|
|
![]() |
|
Ima toga, otvorio sam cijeli topic.
Pise "gif vjezbe" |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |