I još jedna nova mala |
Post Reply |
Author | |
Zzzmaja
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Veljaca 2015 at 08:41 |
Lijepi pozdrav svima!
Nakon dužeg vremena, odlučila sam potražiti neki forum o fitnessu i svemu vezanom za zdravi način života i kulturu sporta i vježbanja na jednom mjestu i eto me. Nisam totalno nova po pitanju vježbanja, vježbam redovito (svaki, ili svaki drugi dan) već preko godinu i pol dana, a dobar dio života sam više manje u nekim sportovima kao što su odbojka i boks. Da vas ne zamaram sa podacima iz svojeg CV-a mislim da bi ovaj mali uvod bio za sad sve od mene.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla u našu fitness zajednicu. Nadam se da ćemo zajedno učiti, dijeliti znanja i iskustva i biti svi zajedno bolji, jači i pametniji ;)
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Zzzmaja
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na lijepoj dobrodošlici
Znanja i učenja nikad dosta.
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepi pozdrav
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |