D: 16 razloga zašto zapoceti dan toplom limunadom |
Post Reply |
Author | |
KlaraS
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2014 Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Veljaca 2015 at 19:43 |
Svi komentari na temu: 16 razloga zašto zapoceti dan toplom limunadom
Limun u toploj vodi pijem vec godina svako jutro, preporucam svima. |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja zadnjih godinu i pol i to mi je vjerojatno najmudrija zdrava navika.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osjecate li promjenu na bolje što se tice imuniteta i sl.?
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Većina ljudi od ovakvih napitaka očekuje neke instant promjene na sebi, a to se naravno neće dogoditi. No, npr. ja u zadnjih par godina nisam bila bolesna ni prehlađena niti patila od ovih nekih klasičnih sezonskih bolesti...
Osim toga, budući da vozim i motor i bicikl, nerijetko mi se dogodi da ozbiljno pokisnem... ni u tim situacijama nisam odavno navukla nikakvu prehladu nu nista slicno.. Ja vjerujem da je to povezano i s topom limunadom okoju pijem svako jutro. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
KlaraS
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2014 Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja takoder nisam bila bolesna odavno, iskreno ne mogu se ni sjetit kad sam zadnji put bila. Vjerujem da ova navika ima utjecaja na imunitet, naravno, kad se poštuju i druga nacela zdravog (koliko je to moguce) življenja
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Da, potpuno se slazem.
Proslo ljeto sam pricala s jednim dečkom koji mi je rekao: "Ja jedem totalne gluposti kroz dan, najčšće pizzu ili neki sendvič za ručak i svaki dan pojedem bar 1 čips jer ga obožavam, ali SVAKO jutro popijem toplu limunadu i mislim da mi to čini jako dobro!" Nema tog limuna koji njega može spasiti ;) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
dioekipe
Cita FAQ Joined: 14 Ožujak 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Može samo rijec-dvije o tome što se podrazumijeva pod "topla" limunada? S obzirom da se inace uvijek služi hladna s ledom, je li ovo onda limunada s obicnom vodom iz slavine ili ju treba grijati?
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
topla je krivi naziv, trebalo bi pisati "mlaka", znači cca temperature tijela i nešto niža. I glupost je to preporučati svima, otkad se raširilo kao lavina nekritično prepisivanje internet sadržaja bez razuma, sve je više one narodne "put do pakla je popločan dobrim namjerama". Hrpa ljudi osjetljivija na kiselinu ima nakon par tjedana žgaravicu ili slične probleme. Nekome čini dobro, nekome loše i poremeti već preosjetljiv gastrointestinalni trakt. Nije sve "dobro" za svakoga. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
To nikad nisam radila
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |