Vježba za početnice |
Post Reply |
Author | |
SaraBellum
Cita FAQ Joined: 01 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Ožujak 2015 at 08:09 |
Veliki pozdrav svima!
Zanima me da li me netko može uputiti u početničke vježbe. Nedavno sam krenula u gym(prije dva tjedna) i još uvijek sam u stadiju učenja,ispitivanja i kalkulacije. Naime,prije godinu dana sam rodila i pri tome izgubila 35 kg,trenutno sam na cca 75 kg,179 cm visine i htjela bi izgubiti još cca 8 kg,definirati tijelo. Savjetovala sam se sa trenerima i krenula sa kruženjem po spravama,kardio prije i poslije treninga 10 min. Rečeno mi je da bi mogla uskoro krenuti sa utezima i tu sam se zaintrigirala te krenula sa guglanjem. Ispada da je pravi trening upravo onaj u kojem tijelo nije u nekom polu pasivnom položaju i gdje velika skupina mišića radi pa tako npr trening koji počinje sa preskakanjem užeta ,kreće dalje sa dizanjem utega,čučnjem i tko zna čime a gdje nisu uključene sprave ima veći i po zdravlje bolji učinak od kruženja spravama. Jesam li u krivu ? Što se tiče prehrane,tu sam polu neznalica :D Može li mi netko pojasniti te treninge i dati eventualno kakvu smjernicu Hvala |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tema je preseljena u podforum - Pocetnici.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |