"plocice" |
Post Reply |
Author | |
mario_manja
Cita FAQ Joined: 16 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Ožujak 2015 at 21:17 |
Molim vas mozete li mi odgovorit na pitanje... Imam dobro oblikovane trbusnjake, al dvije gornje "plocice" su mi puno manje od ostalih, znam da je to mozda normalno ali vidio sam ljude u kojih su sve plocice skoro iste velicine. Pa me zanima kako ih mogu povecati, prehranom ili vjezbanjem (kojim vjezbama). Unaprijed se zahvaljujem!!!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
možeš srediti tako da pokušaš taj dio više izolirati..mada sumnjam da je to u pitanju..ali opet moguće...salo nije sa svih strana jednako raspoređeno..tako da ti to možda samo vizualno zbog toga izgleda.....uđi u strog režim.. pa će se sve lijepo vidjeti
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Trbuh.aspx...odma prva vježba su ti gornji trbušnjaci
..možeš posebno gornje izolirat šta je [email protected] tim da uzmeš neki uteg 15-20 kg znači s opterećenjem ..ako nemaš uteg onda uzmi neki ruksak i napuni ga nečim....u fazi vježbanja dobro ih napni....i kad počnu peckat znači da su pogođeni...
|
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
Hellix
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad treću godinu treniram i nisam još posve zadovoljan, dakle ima još vremena! :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda treniraj još jače
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |