slatkiši, mršavljenje, insanity |
Post Reply |
Author | |
tl1305
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2015 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Travanj 2015 at 21:14 |
Hej, znači ja imam 18 godina. Visoka sam 165 i imam 57 kg i moj problem je to što nemam sala nigdje osim na trbuhu i bokovima i to samo malo tu.
pokušavam jesti dobro i onda čim vidim slatkiš mooram ga pojesti, iako osjećam grižnju savjest. Počela sam piti više vode i krenula sam na Insanity, i tu vidim rezultate samo u nogama kako su se ojačale. A što je sa trbuhom? evo primjer moj jelovnik za jedan običan dan: ujutro (za školski odmor) pecivo i npr banana ili jabuka kad dođem kući (oko 3) ručam- pohano i pire krumpir ili nešto slično oko 6 opet nešto malo pojedem, neku voćku i navečer nešto pregrizem. slatko mi se zalomi svaki dan nešto -.- jer jednostavno ne mogu ga izbjećii. i di je tu 2000 kalorija? nema ih, a ja ne mršavim. ne kužim onda? |
|
Anaaa
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 38 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nastavi vježbati, a hranu pojačaj uz neke modifikacije koje možeš u uvoditi polagano. Zalomi ti se slatko jer jedeš premalo i jer ti neuravnoteženi obroci bacaju šećer u krvi gore-dolje.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |