Prehrana za mene i curu |
Post Reply |
Author | |
dodoonn
Cita FAQ Joined: 10 Prosinac 2012 Location: Pazin Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2015 at 00:33 |
Pozdrav,
Ovako ja sam prije 2.5 godine (imam 20 sad)bio https://www.fitness.com.hr/forum/pocetnik-program-i-prehrana_topic6403.html Sada sam stigao na 173cm i nevjerovatnih 79-80KG! Na faksu sam ujutro,popodne doma radim,al to radim tek sada zadjih mj dana,prije sam bio u stanu,samo jeo,pio i evo stigao je rezultat.. Istotako imam curu,17.5 godina, malo se udebljala, 163cm,63kg... Sada bi nam trebala prehrana za cijeli dan.. Sta da jedem ja ujutro kad sam na faksu,a sta ona koja je u skoli i ima odmor u 10,a budi se u 6:45 i u 7:30 ima bus. Ja ustajem u 6 i mogu jest recimo 6-6:40.. Popodne radim fizicki posao i nemam vremena za rekreaciju.. Htio bi da mi neko napise plan prehrane ili nesto slicno za mene i nju.. P.S ja nevolim sir,mljecne namaze..
|
|
dodoonn
Post Options
Thanks(0)
|
Itko ?
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pregledaj malo teme, puno smo svi pisali o prehrani pa pronađi neku koja ti najviše odgovara.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tražio si tada, tražiš i sada...skužaj ali nije ti ovo mjesto za jedan od onih traži i bit će ti dano principa Da savjet, da smjernicu, da nešto tome slično...ali ako si ovdje bio pred 2,5 god valjda si nešto i naučio od onda...ako ništa drugo znaš čitati i vrtiti teme pa onda...kreni....u kompletu s curom, bit će lakše A onda ako nakon toga budete imali još volje i energije za pisati nam tu što ste odabrali....super, uskočit ćemo s nekim konkretnim savjetom
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
goatrance
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ujutro vam je najlakše i najbrže pojesti zobene+whey protein+neke voće ( ja stavim od leda smrznuto). Ako nemate whey protein možete i jogurt staviti umjesto njega.
Za drugi obrok je isto OK ako nemate vremena napraviti sendvič od raženog kruha sa kuhanom šunkom+neko povrće unutra |
|
dodoonn
Post Options
Thanks(0)
|
Ne idemo u teretanu uopce pa mislim da protein nije potreban
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pod protein pretpostavljam da misliš na whey.
On se ne pije zato jer se ide u teretanu, vec zato sto se često nema dovoljan unos proteina kroz hranu. Ako dovoljno pojedes, ne treba ti, ako si u manjku s proteinima - treba ti. racunica je jednostavna |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |