Prehrana i trening za definiciju |
Post Reply |
Author | |
qwerty1990
Cita FAQ Joined: 13 Travanj 2015 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Travanj 2015 at 09:33 |
Pozdrav, ovdje sam novi član. Imam 24 godine. Otprilike pola godine max idem u gym. Trenutno me zanima definicija, odnosno najviše pomoć što se tiče prehrane. Želim izbacit što je više moguće masti i onda kad budem zadovljan odlučit ako i koliko želim mase. Visok sam oko 173cm i imam oko 77kg. Dosta sam čitao po forumima, a i treba mi i savjet iz prve ruke. Ovako je moj plan :
Buđenje 06:00 : Dva bjelanjka + nešto UH Marenda oko 11:00 : 250g posnog sira Ručak oko 15:30 : Tu najmanje utječem, jer jedem kod roditelja, ali pretežno meso + UH(riža, pašta, krumpir) Trening oko 16:00, 16:30, ; nakon treninga whey proteini Večera oko 20:00 : Pileća prsa sa povrćem Prije spavanja : 250g posnog sira + orašasti plodovi (kikiriki u ljusci) Znači najviše sam srezao UH, samo prije treninga i nakon buđenja. Iako znam da nakon spavanja trebaju UH, imam posao sa 0 aktivnosti, samo sjedenje uz računalo, pa me zanima ako je pametno da i to izbacim. Što se tiče treninga, idem oko 4 puta tjedno. Radim na svim mišićima, raspoređeno po danima. Prsa+biceps, leđa+triceps, noge+trbuh, ramena+trbuh. Nakon treninga ide lagani kardio 30-45min, lagani znači da se iskorištavaju masti kao energije, uglavnom jogging. Citao sam da je najbolje kardio na tašte ujutro, ali to mi je malo previše da se dižem u 5 ujutro, onda bi imao premalo sna. Zanima me ako ima tko kakav savjet u svezi treniga, jer najvise masti mi je u području prsa i naravno trbuha, pa se mozda vise posvetit tome dijelu ? Hvala za sve unaprijed !!! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |