D: Kako smršaviti: 123 kratka savjeta za brzo mršavljenje! |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Lipanj 2015 at 08:31 |
Svi komentari na temu: Kako smršaviti: 123 kratka savjeta za brzo mršavljenje!
Zamjeniti kravlje mlijeko bademovim ili zobenim - najveca glupost ikad! Nemojte uz "savjete" biti i marketing! Kravlje mlijeko (domace) je kao lijek! |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Denny86
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tekst je super! Samo ovo sa mljekom :)
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ima ljudi koji ne podnose kravlje mlijeko...
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joooj...Pa zato jer nemaju enzim za razgradnju laktoze, a to je znak da potjecu sa istoka planete, ili imaju nešto u genima. Azijati nemaju enzim laktazu pa ne mogu piti mlijeko ;) A ne zato jer je neznam kakvo - otrovno, a takav dojam se stjece
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da se u Kinii sve više pije mlijeka posljednjih godina. Nisam siguran , al mislim da sam čitao o tome negdje, al stvarno mi se neda sad istraživati to jer nije bas bitno
|
|
tihic
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Povratak u teretanu nakon 7g.......nadam se dobrim rezultatima uz vaš savjet. Jedino se opet treba odreci neke fine hranice ;-)
|
|
ivanagit
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
E nesto ste se obrusili na mlijeko! ovako zivim u austriji na selu i muz mi radi u mljekari! ja nemam nikakavih problema sa mlijekom ali nase mlijeko , direktno pomuzeno i apsolutno zdravo ima vise od 4 posto masti! sva ostala pasteriziranai i homogenizirana namaju ama bas nikakvu kvalitetu! kao ni jogurti koji su potpuno mrtvi! jogurt mozete drzati na sobnoj temperaturi i vise od 6 mj. i nece mu, ako je dobro zatvoren biti apsolutno nista, jer je potpuno mrtav! ostala mlijeka(badamovo ili neka druga) je najbolje i najsigurnije saditi sam u kucnoj radinosti. tko ima vremema i volje
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |