Callanetics u Zagrebu |
Post Reply |
Author | |
boeing747
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Listopad 2015 at 17:06 |
Bok svima, da li negdje postoji callanetics u Zagrebu?
I molim objašnjenje jer sam laik kaj se tiče vježbanja. Naime, vježbala sam i pilates i callanetics (dok trener nije otišao) i moje iskustvo je da je pilates dinamičniji i koriste se trake, bučice itd, a call je čisti pokret tijela bez ikakvih dodatnih pomagala i duboko prodiranje u mišić, ne površno da se sam napuše, neg je baš lijepo i vretenasto plus spas za moju skolioznu kičmu. Muči me kaj po nekim teretanama vidim da se radi obrnuto, pilates je u kategoriji zatezanje mišića uz male utege itd, a call je po njihovom intenzivniji program koji koristi svakojaka pomagala. Eto, molila bi nekog pametnijeg da mi razjasni/da savjet gdje se može naći kvalitetan program koji je fokusiran samo na radu tijela; sporo, duga zadržavanja, istezanja itd. Hvala svima
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |