D: Zdraviji nacini pripreme krumpira |
Post Reply |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Ožujak 2016 at 06:29 |
Svi komentari na temu: Zdraviji nacini pripreme krumpira
Bravo. Osvjezenje procitati nesto ovakvo za razliku od stalnog slusanja izbjegavanja krumpira, spominjanje skroba i cudesa umjesto da se jednostavno konzumira ova vrhunska namirnica i delicija. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se....ja volim krumpir Pogotovo sa oslićem...onako, sve na lešo, s malo maslinovog ulja.....za sparne dane, divota Sve je stvar pripreme, i onoga što se uz to jede. Lako je žaliti se na krumpir kad ga ima tonu na tanjuru, zalivenog vrhnjem i još u kombinaciji sa nekim teškim, masnijim mesom. Pa ga još utočamo u majonezu Za šta smo drugo nego za leć nakon toga... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Folija krumpir, s vrhnjem i svježim sirom. Savršeno.
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican clanak. Osobno mogu bez kruha, bez tijesta pa cak i rize, ali bez krumpira jednostavno ne mogu. Iako mi je do sada gotovo svaki dan na tanjuru, od sada ce zasigurno biti svaki dan
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |