pozz |
Post Reply |
Author | |
zyzzbrah92
Cita FAQ Joined: 02 Travanj 2016 Location: Zagreb Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Travanj 2016 at 20:53 |
Pozdrav ekipa, imam 24 godine, visok sam 185cm, tezak 65kg (neki tipicni ectomorph na zalost ), studiram, sviram bubnjeve, trenirao sam nogomet 7 godina (osnovna-srednja skola) i dosta mi je toga da mi ljudi svakodnevno govore da sam pre mrsav i nikakav... Tek ulazim u grif sa vjezbama, zdravom i redovitom prehranom.. Jos uvijek se informiram kako dobiti kile, sto jesti, koje vjezbe izvoditi itd.. Pa cu mozda nekad pitati nesto glupo ili nedefinirano, ali vecinu stvari cu upijati. Nadam se da cu dobiti savjete od vas iskusnijih sto i kako dalje.. Nisam tip koji odustaje, cim veci challenge to bolje! Jos jednom, pozdrav svima i hvala unaprijed za savjete
|
|
Never give up.
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosao!
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao i uživaj
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |