Bok ekipa! |
Post Reply |
Author | |
blonde_i
Cita FAQ Joined: 14 Svibanj 2016 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Svibanj 2016 at 17:08 |
Pozdrav svima,
Ja sam Ivana, imam 24 godine i pridružila sam se forumu jer volim sportske aktivnosti, zanima me teorija sporta, anatomija, nutricionizam i željela bih biti u skupini istomišljenika kako bi nesto novo naučila i podijelila svoje do sada nakupljeno znanje. Sport je meni u životu nesto esencijalno, često sam u teretani, bazenu i "barz-ima"(iako sam ovo zadnje tek nedavno započela). U svoje dosadašnje iskustvo mogu ubrojiti Bikini Fitness treninge, Bootcamp, Bodyweight, te Funkcionalne treninge sa pomagalima poput Bosu lopte, TRX-a, Rubber Bandza. Nedavno sam krenula i na Yogu, mix Power i Vinyase. Isto tako, otkrivam čari vježbi za mobilizaciju i fleksibilnost. Sto se prehrane tiče, bilo je trenutaka kad sam jela po strogom Fitness režimu, pa sam jedno vrijeme ciklirala ugljikohidrate, probala sam i keto dijetu. S vremenom sam puno o sebi naučila, o sportu, ljudskom tijelu, i... Zelim jos! Bas sam hepi, ljudi moji, pišimo si 😜 Vaša, Blonde_i |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |