Moj plan prehrane -molim savjet |
Post Reply |
Author | |
Just_me0409
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Srpanj 2016 at 18:13 |
Evo napokon i ja nesto pisem. Od kad znam za sebe mucim muku s viskom kg, trenutno imam26 god, 177 cm i cca 69 kg, i visak masti na trbuhu.
Moj plan prehrane je vise manje ovaka (ali potrebna mi je pomoc dali su vecera i obrok prije spavanja; odnosno nakon treninga ok ili sto poboljsati. HVala unaprijed!!!) Uglavnom moj dnevni raspored -dorucak u 6.30, radim posao u autu, odnosno vozam se okolo tako da je medjuobrok kad stignem, otprilike 10, rucak kad dodjem doma, ovisno o poslu; od 1 do 3.30, vecera najcesce prijr trrninga, u 6 posto je trening u 7, i onda obrok nakon treninga, ili u 9 ili u 10sati. Treninzi su umjerenog intenziteta i raspored treninga nikad nije isti. Trudim se da bude 3 puta tjedno + svaki dan min 45 min setnje s psima Moj plan prehrane (nastao kombinirajuci sve vase postove, savjete i ideje) -1500 kcal (pokusavam) Dorucak: 1. Zobena kasa (casa zobenih)+ casa pola vode pola mlijeka, cimet, zlica meda, jusna zlica kokosovog brasna 2. Kajgana od 2 jaja + 100g zrnatog sira + 20g pecenice (Dorucak jedem ovisno sto mi se jede to jutro; slatko ili slano) 2. Meduobrok Saka orasastih (bademi ili suncokretove sjemenke) + kava tu i tamo, cessce tu nego tamo Neke dane, ako mi je rucak kasnije, nakon 2 sata ponovim medjuobrok. P.S. jedem dok vozim 3. Meso (piletina jer ne jedem nista drugo, cca 100\150g) plus povrce (tu sse ne ustrucavam, izbjegavam krumpir) ili riba (riz,pasta i krumpir rijertko) 4. Obrok prije treninga (vecera) Eeee tu je sad problem posto cesto nisam ni gladna i onda mi je tesko smiksati nesto, pojedem malo i ogladnim na treningu Najcesce se natjeram - tuna (pola konzerve) + zrnati (cca50g) + kiseli krastavci i to sve u tortilju; zrnati (100 g) + 25 g indijskih ili nekih drugih orasastih, a ako mi se jede smiksam si zrnati + proteini + voce 5. Obrok nakon treninga (prije spavanja) I tu je problem Najcesce pojedem saku orasastih, ako je trening bio malo jaci i ako mi tijeko trazi popijem shake, ili si smiksam zdravi vocni jogurtic (zrnati, banana, zaledjeno sumsko voce) Znam da neke stvari ne funkcioniraju, a i ja sama ne mogu uvijek jesti isto, a na zalost jakomalo sam kuci i tesko mi je uhvatiti vremena i nakuhavati si hranu unaprijed. Ako moze koji savjet da nesto promijenim ili ne promjenim; ili jos koja ideja sto jos jesti umjesto necega bila bi JAKO ZAHVALNA!!!!!! HVALA!!! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |