Nepravilna prehrana |
Post Reply |
Author | |
marince
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Travanj 2017 at 08:18 |
Pozdrav tegove ne dizem vec 2 mjeseca radi problema s ledima i tada sam stao na 83 kile sada imam 75. Radim Hiit 3 puta jedno i trcanje 1 ili 2 ti ovako uspjesno gubim kilazu.Sada nastaje problem jer mi uz naravno deficit kalorija prehrana nije kvalitetna.i izgleda ovako otprilike.
Obrok 1 100 gr zobenih i cokoladno mlijeko 3dl Obrok 2 neka cokolada ilije nesto tako slatko uglavnom Obrok 3 oko 17 h meso i riza I otprilike to je to naravno deficit je tu ali ato mislite o ovakvom nacenje gubitka kila |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav. Treba razlikovati gubitak kilograma i gubitak masnoce. S ovakvom prehranom i nacinom treniranja vjerojatno se gubi i misicna masa, sto nam svakako nije cilj (sto manje misica, manji bazalni metabolizam). Znaci: 1) izracunaj bazalni metabolizam, te cca koliko trosis kalorija treningom i dnevnom aktivnoscu, te pronadji zlatnu brojku izmedju ta dva iznosa
2) ubaci proteinsku hranu u prehranu (jaja, svjezi sir, tuna, grahorice, whey?) 3) mjeri s metrom opsege na tijelu i tako prati napredak |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda ovime gubiš kg, ali odlaze ti mišići polako i sigurno, a to ti nije cilj sigurno. Gubiš mišićr zato što ovo nije kvalitetno, imaš premalo proteina i masti, naravno treba izračunati makrose i bazalni metabolizam. Javi se u box za sve dalje
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
lucija, izgleda da imaš dosta free vremena kad vučeš svih u inbox Nije problem, ali šteta da tema stane na početku. Istina, manje je posla za druge koji ovdje pomažu ali i manje informacija za ljude koji dolaze po pomoć. Rekla si da ne naplaćuješ pa mi baš onda i nije jasno zašto to radiš - misliš da će više mogućih kontra savjeta smutiti ljude pa želiš da slušaju samo jednog? Iliii....misliš da znaš najbolje? :P Hmmm.....u svakom slučaju.....koliko god znamo uvijek imamo prostora za učenje novoga...i slušanje tuđih iskustava...budi otvorena za to, koliko god si dobra sa svojim klijentima... mislim da ti to može samo koristiti... A ko ti se želi javiti u inbox, može to napraviti i sam..... NHF...ali eto....već ti je rečeno u drugoj temi, to je funkcija foruma...rasprave, dijeljenje...nemojmo to gušiti privatiziranjem A ti marinče...ostavi se čokolade....koji vrag... Nije sve u kalorijama.....opskrbi se hranjivim namirnicama i sprijatelji se sa proteinima. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |