D: Problem miješanja masti i ugljikohidrata u istom obroku – mit ili i |
Post Reply |
Author | |
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Lipanj 2017 at 00:34 |
Svi komentari na temu: Problem miješanja masti i ugljikohidrata u istom obroku – mit ili istina
Ova tema bi mogla biti i jako zanimljiva, da nije malo površno i ocito na brzinu odradeno. A ima i krivih navoda. No, necu previše piskarati, pa ukratko, ova tema bez spomena biokemijske individualnosti, kad se zna da razlike medu ljudima u lucenju inzulina i raznih enzima može biti i 1:10, nema smisla nego samo zbunjuje da smo svi isti. Nismo. A što komu smeta, je posebna prica za sebe, ja npr mogu ne jesti nego žderati tortu, ali ako je pojedem kao desert nakon obilnog obroka, postane mi teško kao da sam zaustavio razgradnju hrane, i nije mi dobro. Nekom drugom, to uopce ne smeta. A kad se poremeti razgradnja namirnica, poremeti se i apsorpcija, pa tako dalje... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |