Pozz FITovci |
Post Reply |
Author | |
grinch
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2017 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Kolovoz 2017 at 19:24 |
Prije svega hvala na prijemu i pozdrav svim clanovima.
Dalibor,42 godine.Visina 182 i cirka 92 kg od toga pola u stomaku(da se zna i razlog druženja sa vama). Prije sam se bavio sportom rekreativno ali posao je to bacio u drugi plan a u prvi izbacio stomak. Radim malo specifičan posao,vozač sam i radim noćnu smjenu(od cca 2 ujutro do 11 sati),sam si spremam obroke pošto sam živim u stanu. Sve to u kombinaciji sa malo fizičke aktivnosti dovelo je do masnih naslaga. Nadam se da ću na forumu naći korisne savjete u vezi vježbi i ishrane.I naravno,pokrenuti se. Pozz
|
|
NiksaV
Viden/a u gymu Joined: 30 Studeni 2013 Location: Dubrovnik Status: Offline Points: 205 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao na forum.Ako budes imao kakvih pitanja,pitaj i ekipa će pomoći :)
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Grinch i dobrodosao...
Nadam se da ces na forumu pronaci korisnih informacija na tvom putu ka boljem sebi! |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |