Eksplozivna snaga i energija. |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
marko t
Viden/a u gymu Joined: 31 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2009 at 01:44 |
|
Koji je najbolji nacin vjezbanja za postizanje eksplozivne snage i energije? (vjezbe svih misica)
|
||
Silent assassin
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za eksplozivnost i snagu radiš compound vježbe, dakle:
bench press, mrtvo dizanje(obavezno), military press, cucanj, triceps sklekovi na razboju, zgibovi... To su vježbe koje su dosta zahtjevne i aktiviraju više mišicnih grupa odjednom i što je još važnije, daju sjajne rezultate... |
||
Precise, quiet and deadly...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Razlikuješ li ti eksplozivnost i snagu uopce? Savjetuješ nekome da vježbama (koje jesu složene, to ok) koje su najbliže pojmu snage (iako je to nebuloza jer ti na svakoj vježbi možeš odradit trening snage, hipertrofije, izdržljivosti) poboljša ekxplozivnost? Sumnjam da ce ikako u teretani razviti explozivnost...barem onim vježbama koje si nabrojao. |
||
Silent assassin
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni su navedene vježbe pomogle po tom pitanju, ali ako ti
imaš bolji savjet rado cu ga poslušati |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
thorn, procitaj onaj zadnji tekst koji sam napisao
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što konkretno? Mislim sve što si tamo pisao znam i sam tako da ne znam na što si tocno mislio? Pogledaj malo bolje tog novog - samo je tražio teme di bi mogao brže bolje dati neke krnje savjete a samo kako bi nam pokazao da i on zna ono što mi vec znamo. Great job! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ok za njega govorim o aktivaciji fast twitch vlakana ( za ekplozivnost) sa sub maximalnim opterecenjima
|
||
Silent assassin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam da li ovo radiš iz zabave ili cega vec, ali ne poznaš me, nemaš blage veze o meni i zato ne pricaj gluposti da sam se tu došao praviti važan...zar jednostavno nisi mogao da kažeš nisi u pravu, pogriješio si itd. umjesto tvojih postova iz kojih probija uvredljivi sarkazam...nisam došao tu da se svađam ili trošim živce, ovdje sam jer volim fitness, volim biti u formi i to mi je stil života...ako imaš problema samnom ili koji ti je vec vrag ne obracaj pažnju na mene ili me stavi na ignore listu(ako je to ovdje moguce)...ne želm biti ni sa kim u sukobu...ako sam te necim uvrijedio, ispricavam se, ali ne moraš biti tako agresivan...ugodan ti dan želim |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, super si. Zadovoljan? Edited by Fitness.com.hr |
||
Fitness.com.hr
Admin na usluzi ;) Joined: 08 Listopad 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajmo mir, mir.
Thorn pusti novake neka se ukljuce u teme i neka svatko podijeli svoje iskustvo. I nemoj mislit da svi pametuju ako se zele ukljuciti u teme / rasprave - ne, vec ljudi lezerno zele podjeliti svoje iskustvo. |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja razmem maloga... ima puno volje i entuzijazma, kao i ja, mislim d aje to super.. iako treba biti oprezan pri davanju savjeta.. ako nije siguran
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidiš di te (NIJE) odveo tvoj entuzijazam |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
iako okrutno , tu si u pravu |
||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
silent ne brini si hamer je taj koli se k.hurci ovdje i to odaje sa svakim postom
kazem vec da je lik nesto posebno dobar mozda bi ga i postovo,a ovako nek on prica jer sve to voda nosi |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo ovaj rad za tebe i ostale padobrance |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da nisi ti neki stariji forumaš s novijim nickom, cim ga hamerom oslovljavaš? |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |