Tuna |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Sijecanj 2007 at 14:03 |
|
Kupio sam tunu u konzervi, 3 x 80g, marka Spar, s maslinovim uljem, platio sam š6kn za to. Jel valja to? Jel š60g previse za jedan obrok? |
||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije previse za jedan obrok. Tuna valja ali ne vise od tri puta tjedno zato sto sadrzi malu kolicinu zive. |
||
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja osobno kupujem K+ tunu, Konzumovu. Zapravo, ista ta tvornica koja radi za Konzum (8 kn), radi i Rialove tune (4, 50 kn). Mogu se kupiti u Velpro ducanima, samo u pola jeftinije. Ja jedem jako puno tune kad mi dode ljeto i kad sam na strogoj dijeti skoro svaki dan. Znam da nije dobro, ali takooo paseee... Fino, sa svjezim sirom i neku salaticu uz to. Samo sto ja tunu u konzervi dijelim na 2 obroka. Da, ali cula sam da i nije bas dobra zbog zive. |
||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tuna zbog zive koju sadrzi u sebi moze uzrokovati: trovanje krvi te moze ostetiti zivcani sustav. Tri-cetiri je preporuka lijecnika.
|
||
|
||
Bobo
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas na tv-u je bilo bas nesto o tome, tj o zivi u ribi! Uglavnom se kod vecih riba nalazi ziva...
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ja tako volim papati tunu..... Sa svjezim sirom i curryem. Mljac! |
||
caba
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nema veze mozes jesti cetiri puta tjedno . Nemoj plakati Theia |
||
|
||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Postoji i druga riba osin tune ... I gle cuda u njoj nema zive... Ma nes ti tune, razvikana ribica |
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
DA? DAJ NAM ONDA POMOZI I RECI KOJA JE TAKVA A DA IMA SLIcNU PROTEINSKU VRIJEDNOST KAO I TUNA.... |
||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dodji kod mene na more pa cu ti osobno pokazat Moze? |
||
caba
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa daj reci koja je to riba. Nemoj nas zvati u k tebi da vidimo to . Bilo bi malo komplicirano |
||
|
||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa jel iko ode uopce prova koju drugu ribu osin tune |
||
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
posto neznas sta su to proteini onda je logicno zasto neznas zasto svi jedu upravo tunu a ne druge ribe... i ja bi te zamolio u ime moderatora i svih ovdje prisutnih da pokazes malo pristojnosti i pocnes sudjelovati na ovom forumu kao i svi mi a ne se tu rasipati svojim neznanjem i pljuvati po nasem znanju koje je relativno ali barem uvazavamo tudja misljenja. Edited by exploziv |
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazem se s explozivom.....nisam popio svu pamet svijeta kaj se tice prehrane, bodybuildinga, ali sam stvarno procitao puno toga, razgovarao s trenerima, ljudima koji se time profesionalno bave i se sto napisem samo prenosim njihovo znanje, a ako o nekoj temi nemam pojma radije se ne petljam ili pitam.... takva je stvar i sa tunama, odnosno njihovom proteinskom vrijednoscu, zato bih molio sve uvazene clanove ovog foruma za konstruktivu raspravu, a zajebancija postiji na offtopicu, kaj ne? |
||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
|
OK al ja isto radje biran frisku ribu(oboritu, plavu) iz mora nego neku tamo tunu u konzervi... Mada se slazen da je tuna puna proteinima al opet kazen nije jedina... Opcenito nastojin izbjegavat konzervirane namirnice... |
||
laac
Viden/a u gymu Joined: 27 Kolovoz 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moze neki zanimljiv prijedlog, uz sta da jedem tunu ?
|
||
the mystery of life isn't problem to solve but reality to experience.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |