sto uzeti ? |
Post Reply |
Author | ||
diablo2110
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2009 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Travanj 2009 at 23:28 |
|
Specialized Protein Diet. 900g cokolada, vanilija
ili WHEY PROTEIN - oporavak, proteinski obrok (80% proteina) koristim proteine samo poslije treninga do sad sam koristio samo whey pa me zanima da li bi i ovaj š naveden moga tako koristiti |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cokolada i vanilija i nisu baš dovoljne da znam o cemu se radi, ali u svakom slucaje ne vidim razlog da prestaneš s Whey proteinom :) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma da, a ovo što ceš uzet je sirutka imaš pravo. Uzmi bilo koji od ta 2, sve je isti qrac |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne slušaj decke , uzmi ono što je jeftinije a da je whey!
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa što sam ja rekao nego da nastavi s Wheyom? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
savjet da nastavi s wheyom nije dovoljan.. zašto? zato što ljudi misle da ako piju whey poslje treninga da ce im neznam koliko pomoci.. whey-a treba uzeti što više za što manje para da bi ga se moglo piti što cešce i održavati visok unos proteina! u tome je cjeli point! ;) ponavljam, whey nije carobni napitak, on je tu za pwm i kao pomoc u povecanju unosa proteina kroz dan! a to se ne može postici sa labradinim ili neznam kojim drugim skupim (barem ne mi obicni smrtnici) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jao illy cemu uzbuđenje, striktno gledajuc autor pita koji od ta 2, a odgovor je da bilo koji jer nema razlike..to što je onaj specialized sastavljen iz nekoliko vrsta proteina objesi macku o rep, ništ ne znaci.
Inace, to što kod nas dolazi u Hrvatsku od Universala je sve isti sh*t. Da bar prođu neki bolji proizvodi |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bolan thorn, zašto misliš d ase uzbuđujem, lol, samo pokušavam što više pomoci covejku jer vidim da nije upucen i da mu je znanje o wheyu minimalno!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |