Struk |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Maestro ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 08 Svibanj 2009 at 21:49 |
Trcim vec godinu dana a u zadnje vrijeme sam poceo radit neke vježbe npr. dizanje utega, sklekovi i sl. ali nemogu smanjit struk nikako imam malo viška oko struka i želio bi to smanjit ali neznam kako koji je najbolji nacin vježbanja ??
![]() Pomaže li jogging ikako trebam li povecat intezitet ?? ![]() Kakve vježbe bi trebo radit da smanjim struk i koliko puta dnevno ?? |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sudeci prema ona tvoja 2 pocetna posta za ocekivati je da bi trebao znati odg na ta pitanja.
|
|
![]() |
|
Maestro ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
Radim par vježbanja za struk svaki dan ali opet nema nekog napretka....
Sto se tice trcanja...pa nakon godinu dana su se desile promjene ali ne kod struka.... Nisam ni ja neki strucnjak u vježbanju iako znam par stvari.... Uglavnom našo sam par vježbi koje bi mi mogle pomoc pa cu ih pocet primjenjivat...... |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Radije onda povecaj/proširi latove i srednje rame da dobiješ na dojmu širine, jer oblik struka manje više je genetski zadan a ti možeš eventualno srezati se što više tako da ode i salo sa struka/boka i ono prvo što sam naveo.
|
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
što kažete na ovo?
![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
dobre hlace
![]() |
|
![]() |
|
Ima i boljih nacina za simulaciju ovih pokreta ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Ne, a sad ozbiljno... Primjetila sam da mi se struk malo "raširio" prije je bia ful uzak, a to valjda kako vježbam abs i obliques se malo i proširi... cula sam da je ovo ful ekifasno?
![]() |
|
![]() |
|
aurora ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
Ja vrtim hula hop vec jedno godinu dana uz ostale vježbe to mi dođe na kraju nekih š5min. i mogu reci da nakon vježbe budeš strgan. Osjeti se kako ti rade svi trbušni mišici, osjetiš zatezanje pri izvođenju. Moje preporuke
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam ga ful vrtila ko dite, možda zato sad i imam mali strukic
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
nije zato.. truk ovidi o gentici u kolicini mišica koju imate.. naravno ako nema sala! a ako je salo problem, zna se riješenje ![]() |
|
![]() |
|
Da da , baš je od toga ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by ThornOfFaith |
|
![]() |
|
A daj mi dokaz da nije
![]() ![]() ![]() Isto ko što kažu da muškima košarka doda koji cm |
|
![]() |
|
Ne moraš se branit odmah ![]() ![]() I da, to te lažu, košarka nema veze sa centimetrima ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
culi ste ljudi idemo na košarku hehehe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vi govorite što ocete, ja mislim da ima nešto u tome, zašto se sve ispravlja u djetinjstvu (zubi, stopala, kicma i sl.)... Dite u razvoju se može "modelirati"
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |