Iskusni komentarisite |
Post Reply |
Author | |
Need2rock
Viden/a u gymu Joined: 21 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2009 at 11:40 |
Dakle ovako:treniram 6 mjeseci i trenutno sam na masi.Imam 93 cm i 80 kg.Odlucio sam se iscrpiti maximalno ovo ljeto i nabaciti sto vise mase i sastavio sam ovaj trening.Zelim da znam dali cu uci u fazu pretreniranosti uz ovako zahtjevan trening pa da ga malo stesem(u tom slucaju napisite sto i kako da promijenim)ili uz doooobru ishranu(nisam u mogucnosti da koristim suplemente)mogu da kvalitetno odradim ovakav plan programa i napredujem.Hvala unaprijed
PONEDELJAK:
GRUDI:Razvlacenje jednorucnim tegovima-2 serije 8,8 Ravni bench-3 serije 0,8,6 Kosi(kontrakosi)bench-3 serije 0,8,6 BICEPS:Pregib jednorucnim tegovima naizmjenicni na skotovoj klupi-3 serije x0 Hammer pregib-2 x0 Stojeci pregib ipkom-4serije 0,8,6,4 LEΠA:Mrtvo dizanje-3 serije 0,8,6 Veslanje dvorucnim tegom-3 serije 0,8,6 Lat maina-3 serije 0,8,6 TRAPEZ:Sleganje ramenima s jednorucnim tegovima -3serije 2,0,8 Vucenje ipke do brade-3serije 2,0,8 TRICEPS:Potisak jednorucnim tegom iza glave-3 serije 2,0,8 Bench uski hvat-3 serije 0,8,6 Sputanje ipke na celo-3 serije 0,8,6 NOGE:Cucnjevi-4 serije x2 Iskorak sa jednorucnim tegovima-4 serije x2 Noni pregib-4 serije x2 Potizanje na prste sa jednorucnim tegovima-4 serije x2 RAMENA:Letenje jednorucnim tegovima stojeci-3 serije 0,8,6 Letenje jednorucnim tegovima u pretklonu-3 serije 0,8,6 Potisak jednorucnim tegovima-3 serije 0,8,6 PODLAKTICE:Obrnuti biceps pregib ipkom(nadhvat)-3 serije x5 Pregib zglobovima(pothvat)-3 serije x5 GRUDI:Pek dek-2 serije x0 Pullover sa sipkom-3 serije 0,8,6 BICEPS:Koncentracioni pregib-2 serije x0 Skotova klupa sipkom-3 serije 0,8,6 TRICEPS:Lat masina za triceps-2 serije x0 Francuski potisak-3 serije 0,8,6 LEΠA:Veslanje jednorucnim tegovima-2 serije x0 Hiperekstenzija-2 serije x0 TRAPEZ:Sleganje ramenima s jednorucnim tegovima -2 serije x0 Vucenje ipke do brade-2 serije x0 PODLAKTICE:Pregib zglobovima(nathvat)-3 serije 0,8,6 NOGE:Nozna ekstenzija na spravi-2 serije x0 Masina za listove-2 serije x0 RAMENA-Potisak dvorucnim tegom iza glave-4 serije 0,8,6, |
|
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako bi dobio sto kvalitetniji savjet, stavi svoju sliku , naravno na kojoj bi bile vidljive sve skupine misica..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |