Glukoza? |
Post Reply |
Author | |
diablo2110
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2009 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2009 at 13:54 |
bog vidim da svi govore da treba piti wey sa glukozom a di je mogu nabavit u nekom prahu ili nesto jer nosim proteine sa sobom i nakon treninga ih radim (jer mi do doma treba malo duze) a ponekad nemam bananu i med pa sto da uzmem umjesto toga kao zamjenu za glukozu
|
|
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
glukoze ima u dm-u(traubenzucker)
|
|
diablo2110
Post Options
Thanks(0)
|
kakva je cijena i je mos stavit neku sliku jer neznam njemacki
samo da znam u kakvom je pakiranju i to |
|
diablo2110
Post Options
Thanks(0)
|
e pronasa sam sto treba sad samo koliko toga da uzmem radim na definiciji
š80 cm 8š kg uzimam proteine 30 g poslije treninga |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
grožđani šecer bi bila hrvatska inacica, pakiranje mislim da je 750g ili škg, ispravite me ako griješim, cijena 20ak kn |
|
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da je 500g pakiranje. plava kutija s vocem na slici(pazi da ne uzmeš fruktozu jer je slicno pakirana)
|
|
diablo2110
Post Options
Thanks(0)
|
nasa sam hvala :)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzimaš ovisno o težini treninga ali ono 50 grama cca to ti je jedna mjeric aod whey otprilike
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |