Teretana + igraššš;nica |
Post Reply |
Author | |
dinamo
Viden/a u gymu Joined: 30 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Sijecanj 2007 at 12:29 |
postovanje, neznam da li ste se susreli za ovim problemom:nekoliko puta smo zena i ja htjeli recimo na fitness,ali ne..,nemoze jer nemamo kam sa djetetom da li ste se kad susreli sa tim problemom ,i ima li negdje u zagrebu teretana s djecjom igraonicom? ak nema trazim partnera,bumo je otvorili |
|
dinamo
Post Options
Thanks(0)
|
pa kaj niko nema djece i nije se susrel s tim problemima?
|
|
smetao sam mnogima,djelovao previse samostalno. ja nemam svoju grupu koja me gura. Ja sam hrvat,zagrepcanin. Nemam nikakve zemljake jer mi zagrepcani nemamo nikoga.
NEMA PREDAJE |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj obavit trening dok ti je dijete u vrticu ili daj baki/djedi (ako su u blizini) na cuvanje na sat vremena.
|
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja idem na teretanu na jedno mjesto, draga ce uskoro na pilates ili nest' slicno na drugo, a klinci - baka, naravno.....
|
|
dinamo
Post Options
Thanks(0)
|
kaj ak nema bake,a mogu samo pred i na vecer? grda situacija ma bum ja otvoril teretanu s animacijom za djecu,hehehehe |
|
smetao sam mnogima,djelovao previse samostalno. ja nemam svoju grupu koja me gura. Ja sam hrvat,zagrepcanin. Nemam nikakve zemljake jer mi zagrepcani nemamo nikoga.
NEMA PREDAJE |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |