Kako se udebljati?! |
Post Reply |
Author | |
sportas
Viden/a u gymu Joined: 05 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Kolovoz 2009 at 20:28 |
Bok, ja imam jedan problem, znam da ovo nije bas stranica za tu temu ali eto nisam nasao nista drugo. Mene zanima kako da se udebljam, imam 60 kg na nekih š70-š80 cm, znam da je to malo kila, i zato mozete li mi preporuciti kako da se udebljam, preporucite mi neke namirnice sa puno kalorija koliko da ih jedem i tako opcenito, uglavnom samo da se UDEBLJAM. zelim nekih 5-š0 kg nabaciti hvala vam puno.Inace imam š6 godina. Hvala vam unaprijed, nadam se da cete mi pomoci,hvala::
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Reci nam što jedeš preko dana?
Lako se udebljati. Puno jedeš i malo se kreceš i eto ga. Jednostavan recept. Reci nam svoje dnevne navike? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedi svaki dan pizze, hamburgere, burek - ali sa mesom, kolace, sladolede, cokolade, cipseve - al one s više masti, dakle ne light!, one zašecerene sokove, mlijeko s bananama i medom, kebape, kifle, perece, krofne, sendvice, bijeli kruh, linoladu - može i nutelu u zamjenu, cevape, i što god nađeš u frižu.
Jednom u tjednu pojedi nešto tipa kuhana jaja, posni sir, pileca prsa sa nekakvim povrcem i vocem tek tolko da malo razbiješ monotoniju i ne privikneš organizam na sve one silne kalorije. Dobro dođe za psihu. Javi mi se za mjesec dana Sretno |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, i javi nam se za mjesec dana kako da smršaviš Iz ovog tvog posta nije baš jasno dal želiš radit na kvalitetnoj masi, odnosno trenirat i više jest ali pravilno ili po principu daj šta daš. Po ovom "samo da se UDEBLJAM", pretpostavljam da misliš na ovo drugo pa prati savjet iznad i krkaj junk dok se ne prevrneš, to ce te sigurno udebljat, a za druge posljedice ne odgovaramo
Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako je janjetina jendom rekao, možda da potražiš neku stranicu o svinjogojstvu, s obzirom na tvoje trenutacne želje, jeli!
A ako želiš mišice onda nas pitaj Edited by Iluvatar |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dodji na moju prehranu pa ces vidjet kako ces se udebljat ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |