Energetske plocice |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Rujan 2009 at 22:44 |
|
kakva su vasa iskusta s energetskim plocicama?
kakve plocice uzimate? koje su vam najdraze? kada uzimate , prije treninga , ujutro ? kako utjecu na debljinu? pls pisite , jer jako malo znam o tome . tnx |
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
nista....
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radije pojedi pošteni obrok umjesto što ceš dat pare za tu malu cokoladicu i dalje ostat gladna. |
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala, jedna osoba me ubjedjivala u sasvim suprotno.
tipa onoga: bolje pojest energ. plocicu nego cijelo pile. jeli to zabluda? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u rangu onoga bolje ab troner na trbuhu nego sat vremena kardia Sam ti mazni pile radije |
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto i ja luda pa se lako dam zavrati, bolje mi je da se i dalje drzim svojih saznanja i uvjerenja. sad sam
pile je pile... tnxx, jos jednom. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pusti ti, dobro to dođe ponekad hehe Edited by ThornOfFaith |
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
a dobro, uvijek je dobro taziti misljenje, ali od onog ko je domaci na tom terenu.
|
||
Siriuss
Cita FAQ Joined: 14 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malo malo pa radim proteinske, naravno imaju i dosta energije... recept je ne ovim stranicama.
Meni osobnu su odlicne, obicno ih jedem poslije podne, cesto one dane kad treniram... Bolje sam napravit nego kupovat, bolje su po okusu i jeftinije ispadne a tko zna sto se moze sve nac u onima iz ducana. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisi stavio nikakav link |
||
Siriuss
Cita FAQ Joined: 14 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo ga...
''https://www.fitness.com.hr/prehrana/planirana-prehrana/Prip remite-svoje-proteinske-plocice.aspx'' Sastojci: * 3 š/2 šalice zobenih pahuljica (stavim salicu vocnih musli,daju bolji okus) * š š/2 šalice mlijeka u prahu (uzmem obrano-š%mm) * 4 jušne žlice proteinskog praha s okusom cokolade ili vanilije * š šalica javorovog sirupa bez šecera (moze i nesto slicno posto je javor dosta skup. ja sam stavio agavu) * 2 bjelanjka (istucena) * š/4 šalice narancinog soka * š cajna žlicica vanilije (moze i bez toga) * š/4 šalice prirodnog soka jabuke |
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
ooo receptic...... Edited by Leonora2š02 |
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
super, hvala |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
po mome misljenju isto bolje maznut komad mesa i rize uz to.. jedino ako ces ove plocice nosit sa sobom u dzepu negdje.. pa ako dodje potreba :D
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Proteinske plocice su baš za tu namjenu - kad ogladniš po putu.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kao i tupperware posude |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |