Kruh |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Rujan 2009 at 22:56 |
|
kakav kruh konzumirate - razeni, integralni, crni,
kukuruzni ..????? u kojim kolicinama? jeli zdrav? koje su mu nutritivne vrijednosti? sto zaista jedemo iz pekara? dobar kruh , ili kruh pun aditiva? kakva peciva jos volite, jedete???? |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
raženi, napravljen vlastitim rukama ili pekacem za kruh, pekaru ne vidim tako da me aditivi ne brinu :) kolicina....kako kad..š00-200 g ..nekad niš...ovisi o nizu razloga :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
uh, ja ga neznam sama praviti, neidu mi te pite i pitice
kad moram zamjesiti tjesto. ostalo sve kuham, pecem, rostiljam , ali zamjesiti neznam pa ipak odem u pekaru. sta cu ???? |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj to meni takav gušt....kruh, pizzu...obožavam s tim tijestom radit :) pa nađi si neki receptic na netu i probaj malo...par puta i ispraksirat ceš se
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma da znas i da hocu, pa nije to neka filozofija. ako mogu sve ostalo pa valjda mogu i kruh zamjesiti. hoces udjeliti koji recept? |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kupujem u ducanima, uglavnom integralno pecivo SOVITAL od Žitoproizvoda(karlovacka firma), a imaju i dobre mišancije od kruhova.
Oni iz manjih pekara su mi previše kvasasti-koliko kvasca, od toga me napuhava i boli me želudac, ali ja sam ionako kad je želudac u pitanju specificna, rijetko koja namirnica mi ne izaziva tegobe, tako da se orijentiram na ono od cega mi je najmanje muka. A nekad da nisam ništa pojela me opet boli - jer je nagla promjena vrimena, tako da je to druga prica. E, sad sam otišla u Vratimo se temi. U Mercatoru ima crni kruh koji izgleda kao malo veci francuz(veci promjer). Taj je odlican i ima izvrsnu strukturu, sastav, okus, ma sav je very good. Imam pekac i ja (poklon je to bia) al sam kao i Leonora antitalent za mijesit |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
ocu vec sam stavila za pizzu, princip je slican...al stavit cu danas i za kruh |
||
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam vidjela taj recept za pizzu, promako mi je... bil' mi
rekla gdje se nalazi. pa da i ja postanem pekarica... |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja isto raženi kupujem nisam baš za mjesit tijesto
nego, jel nije malo puno pojesti 200g kruha dnevno, ipak je to preko 500cal??? |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
na masi sam ma napisala sam da ovisi...o danu, o treningu...dal je crobni, ancrobni...što jedem u ostalim obrocima itd...ne brojim ja kalorije previše, otprilike znam koliko mi treba i koliko mi je dovoljno....nekad ga uopce ne jedem nisam više u fazi skidanja kila pa sam opuštenija malo s tim.. :) a i to je više između š00 i 200 g.... Edited by Gym_girl |
||
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
podjelila s nama. vec mi sline cure. |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
šteta cuvat samo za sebe ako je dobro
Edited by Gym_girl |
||
||
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazem se. sta jos peckaris???? |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
svašta :) kolace obožavam radit...torte...a i otkrila sam super tijesto za štrudlicu ja samo domace papam :) sutra cu stavit recept za krušic, sad mi je samo krevet na pameti Edited by Gym_girl |
||
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ocemo i za štrudlu recept! Najdraži mi kolac Ocu znat sama napravit jer sam za ta pecenja antitalent, ali uz malo prakse- PRACTICE MAKES PERFECT Najbolja je štrudla-topla štrudla, he,he. Edited by Kate |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |