Jutarnja banana dijeta |
Post Reply |
Author | |
Hrso94
Viden/a u gymu Joined: 11 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Topic: Jutarnja banana dijeta Posted: 12 Listopad 2009 at 11:02 |
Pogledao sam druge topice i vidio sam da nema ove dijete....pa sam odlucio nesto napisat o njoj.....djieta je lagana...ubiti se radi samo o tome da ujutro pojedete 2-3 banane i poslije toga oko pola litre vode i kile ce ici dole....ja sam trenutno na toj dijeti i mogu reci da je dobra nije stvarno teska i svatko ju moze kosristiti....ali jedino sto ja jos pazim da ne jedem poslije š7 h....a tamo pise da mozete i do 20h...u pocetku necete vidjeti neke pomake....ali poslije ce ici kile.....probajte nije teska...
Edited by Hrso94 |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Posted: 12 Listopad 2009 at 11:12 |
Ma ti sigurno nisi probao ovu dijetu
Giga mega kul dijeta Eto tek tolko da se informiraš prije nego ti obrišu temu |
|
Hrso94
Viden/a u gymu Joined: 11 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Posted: 12 Listopad 2009 at 11:16 |
Nemam pojma niti o kakvoj dijeti ona prica...upisi si u google jutarnja banana dijeta i vidjet ces
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Posted: 12 Listopad 2009 at 11:32 |
Ne bi hvala cekam moderatore da dođu pa neka oni prvi upišu |
|
Hrso94
Posted: 12 Listopad 2009 at 11:36 |
ma radi kaj os....
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Posted: 12 Listopad 2009 at 12:14 |
Ajde dosta o bananko dijetama i slicnima.
Hrso94 jasno nam je da si pocetnik i da imas jos puno za nauciti ali dobro ce doci da procitas nase rubrike dijete i mrsavljenje za pocetak. Locked! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |