što jesti, a što izbjegavati? |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Author | ||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 20 Listopad 2009 at 09:50 |
|
Zanimljivi clanci, za one koji se još gube u onome što je dobro, a što ne, dobrih savjeta skupljenih na jednom mjestu nikad ne nedostaje - dajte si truda i procitajte ...da vidimo, koja vas kategorija najviše veseli? :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bravo, Gym, baš si se dobro sjetila stavit tu ove linkove
![]() Mene osobno najviše "veseli" ova prva kategorija GOOD FOOD jer me stavlja u GOOD MOOD. ![]() ![]() Preporucam i drugima! Edited by Kate |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
cinili su mi se kratki, jasni i konkretni, a to volimo jelda good food --> good mood |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
I agree. Sažet opis ali sa svim bitnim detaljima-jednostavnost i razumljivost. ![]() A i Zoki se zgodno nadovezao na temu, pa dodao još zanimljivih linkova. pohvale i Zokiju ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Kako tko ![]() Al evo da ne ostanem dužan, stavit cu i jedan za one koje vole duge, nejasne ali ipak konkretne ![]() Posebno me zanima katin komentar ![]() ![]() ![]() 20-unhealthy-foods-that-you-think-are-healthy-but-are-actual ly-killing-you-slowly |
||
![]() |
||
|
Kako tko, ha? ![]() ![]() ![]() ![]() Ajmo sad ozbiljno. ![]() Provjerila i procitala sve linkove, svima cista petica za potragu i pronalaske!Bravo đaci! ![]() ![]() Ovaj clanak na engleskom je posebno kvalitetan jer demistificira popularne zablude,a to je posebno važno za obican puk koji je, nažalost, ili nedovoljno educiran ili nedovoljno informiran, a cesto i prezatrpan kontradiktornim informacijama, pa jadni ljudi više ne znaju kome bi vjerovali. Jedino mi je profesionalna mana da bih ja to sad lijepo sve išla prevodit na hrvatski, pa da osvane i na našem jeziku na stranicama Fitness.com-a ![]() ![]() Najradije prevodim ove popularno-znanstvene clanke, he, he. ![]() ![]() Još jedan pametni: što vam NEcE reci u vašem supermarketu Ugodno citanje! ![]() Edited by Kate |
||
![]() |
||
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
|
suuper clanci
![]() najgori neprijatelj je neznanje a neznanje i ja smo si bili jako dobri frendovi i to predugo ![]() neke od navedenih zabluda sam i ja imala utuvljene u glavu trenutno me najviše muci onaj dio sa sokovima..koje jako volim ![]() live and learn ![]() |
||
![]() |
||
|
Pozdrav, Skviki ![]() Biraj š00%-ne sokove bez dodanih šecera, prave, prešane, direktsaftove iliti natural juices. Kad god možeš, sama iscijedi narancu. Nemoj kupovat gazirane- NOT BUBBLE FRIENDLY ![]() Nemoj previše trošit (pre)slatke sirupe i ekipu. citaj deklaracije i sastav! ![]() Eto, toliko od mene. Ukratko.(KEEPING IT SHORT AND SIMPLE-za one koji misle da ja to ne znam ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
|
jel znaš možda navesti neke sokove bez dodanih šecera za kupiti? kakav je onaj GI control? to valja kaj?
|
||
![]() |
||
|
Ma ne znam...to mislim da ima fruktozu ili tako nešto. Imaš ovih a la PAGO; JUICY ; HAPPY DAY itd. itd. na njima piše š00% orange/apple/ili što vec Juice, NO SUGAR ADDED-->SASTAV: koncentrirani ili zgusnuti sok od tog i tog voca, voda, maybe C vitamin. I to je to. ![]() |
||
![]() |
||
|
thx..baš cu obratiti pozornost ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
![]() @all Koji ce vam vrag ti sokovi, pa makar i š0000%tni od voca kad ipak sadrže kalorije, tj. onu najgoru vrstu, tekuce kalorije. Smatram da bi oni koji paze na kg i defka ovo ono trebali što je moguce više izbjegavati tekuce kalorije tipa sok, mlijeko itd. jer slabo zasite a ipak uneseš nepotrebne kalorije. voda, voda, voda i još malo vode ili si uzmite sladila koja imaju 0.00šg kcal i krkajte u kavu, caj i sl. ![]() |
||
![]() |
||
|
To je to, pa pa sokovi Nikakvi pago, juicy i slicno - sve je to cisti šecer, ja se preporodila otkad sam ih izbacila....ili svježe voce ili ništa. |
||
||
![]() |
||
|
lako je vama reci...ovisnost je ovisnost
mislim da sam velik korak napravila što sam coca colu izbacila... ali caša dve cedevite mi je droga (Znam da ne valja ali ne mogu si pomoci) da nađem neki sok koji nije toliko kalorican a da nije baš ni ujfuj bilo bi super |
||
![]() |
||
|
Joj ljudi, dobro, tako možda VI endomorfi morate. I respect.
![]() Al nemojte odmah drugima, ektomorfima npr. ubit malo radosti. Ne kažem ja da se sad Skviki mora opijat sokovima-milijardu na dan ![]() Edited by Kate |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |