Helpppppppp |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Listopad 2009 at 18:55 |
||||
ajmo strucnjaci...nemogu nikako goci do wheya brzim putem...a treba mi!!!
sta moze doci u zamjenu umjesto njega....????? zvao sam neke dostavljace,ali problem je u tome sto nevrse dostavu preko granice,pa vas zato pitam sta moze ii umjesto wheya da potrazim ovdje neki drugi proizvod istog kbaliteta....bio bih vam zahvalan kad bi mi mogli nabrojati pojedine!!!! hvala|!!! |
|||||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kupi baksu cokoladnog mlijeka
|
|||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
molim???? sta je to?? zezas me??
|
|||||
|
|||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Gogo moj, ja sam uvijek krajnje ozbiljna kad je o ovim temama rijec To ti je što se alternativa od hrane tice...nema drugog proizvoda istoga kvaliteta Ovo su ti zamjene za pwm, znaci i za whey i za glukozu...osim grožđica možeš još uzet i bijeli kruh, bananu... |
|||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hm...zamimljivo...cudno mi je povjerovati da to moze zamjeniti whey....stvarno cudno....cemu onda tolika razlika u cijeni???kg wheya ccc 250 kn,a cokoladnog mljeka bubam 50 kn
|
|||||
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
bubaš, baš to, naravno bez uvrede :D da kupiš cokoladnog mlijeka koje ce ti dati kolicinu proteina koju dobiješ kod kile wheya dat ceš više nego za whey i to dosta vjerovatno!
pogotovo jer se whey može kupiti za š70 kn |
|||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||||
može ga zamijeniti ali kvaliteta je neusporedivo na strani wheya, a i to što Iluvatar kaže, tako da ne gledaj na cijenu - ovo je samo jedna moguca alternativa ali bilo bi dobro kad biš nekako mogao doci do wheya..a do tada se možeš i s ovim pokrpat
|
|||||
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
covjece jel tebi treba igla ili? Daj malo smanji estrogen |
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Koji whey je š70kn?? kakav vam je anabolic whey? |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
U cemu je problem, thorn? |
|||||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
cokoladno mlijeko? ja ga u menzi nabavim na tone po sitne pare.
ista stvar i s tunjevinama. nekidan sam uzeo 20 tunjevina (nasih pravih tunjevina haha)za 40 kuna. |
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Uskokodakao se ko da mu fali heroina, jbt, obicni prašak je u pitanju, nece mu se sigurno mišici smanjit ak nema whey par dana..samo to. A možda je samo do nepotrebno velikog broja upitnika i usklicnika... |
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Nema veze vjerujem da smo svi bili takvi na pocetku i nakon što smo otkrili whey bojali se odraditi trening bez njega normalna stvar za pocetnika tako da... malo više razumjevanja |
|||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hvala stari na podrsci....nisam se uplasio nicega samo sam jednostavno postavio pitanje....nevidim cemu uzbuna...koliko znam ovo je slobodni forum i moze se pitati sto se zeli.... |
|||||
|
|||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kupit cu i mlijeko cokoladno pa piti..sto da ne....
definitivno velik HVALA SVIMA..... |
|||||
|
|||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma samo ti nas pitaj štogod te zanima |
|||||
|||||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |