Di ste dalmoši, dolazi thorn dolje :) |
Post Reply |
Author | |
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Studeni 2009 at 20:16 |
Eto da ne duljim, sljedeci tjedan sam u Splitu i u Podstranama na nekakvoj konferenciji od srijede do subote pa ak ima koga od aktivnih forumaša da je u blizini nek se javi pa cemo rješit neku kavu, upoznat se, razmijenit iskustva i sl
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam dalmos al eto da pitam :), cime se bavis inace ? imas neka profi iskustva u svemu ovom? mislim, vidi se iz tvojih postova da si znalac .... nisam bas uspjela skuzit koliko imas godina i od kud si...
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heh nije konferencija iz podrucja fitnesa i slicnog, vec više vezana uz moj studij, tocnije psihologiju tak da si vec dobila jedan dio odgovora Ostatak na PM javim. |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam vec mislila da si trener, pa da se stvarno posramim :)))
psihologija.... , ja sam htjela upisat to u sloveniji , kao strani drzavljanjin , al eto upala ovdje na medicinski, jos je i decko kumovao... |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Ocito cijeli forum na relaciji RI - KA - ZG
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
RI-KA-ZG-OS |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |