Bok svima!!! |
Post Reply |
Author | |
zero
Viden/a u gymu Joined: 06 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2009 at 19:28 |
novi sam ovdje i sviđa mi se stranica...treniram boks ali kad imam slobodnog vremena odem malo i u teretanu...ako netko ovo procita pa ga zanima bilo šta u vezi prehrane,rado cu dati nekakav savjet jer se bavim sportom vec š0-ak godina pa znam ponešto o prehrani koja je daleko najvažnija u svemu...pozz
|
|
bettyboop
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
bok kompa i ja se danas uclanila ovdje...eehehhehehehheh
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
doobrooo dosaooo
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
zero
Viden/a u gymu Joined: 06 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
thanks!!!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
zero,
welcome! Odakle si? Imamo još jednog boksaca na forumu, davor23... Koliko si star? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zero
Post Options
Thanks(0)
|
tkanks!živim u puli...imam 25 godina...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fino. Radiš / studiraš? Baviš se boksom profesionalno ili rekreativno? Koliko dugo? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zero
Post Options
Thanks(0)
|
Radim!a treniram rekreativno,svaki dan osim nedjelje-malo odmora dobro dođe ...oko 9 godina treniram,ali prve 3 god sam trenirao kickboxing,pa sam imao jednu pauzu i opet poceo trenirat pa sad ne prestajem nikako...a ti,cime se baviš?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |