Roni Kovacic - svjetski prvak u BBu |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2009 at 20:27 |
||
Evo.. da i ostatak forumaša zna što se dešava..
Nedavno Rijecanin Roni Kovacic je proglašen svjetskim prvakom u body buildingu - vijest 28.š0. Index report pogledajte InMagazin VIDEO (obavezno pogledati) Izvor:index.hr SLobodno pogledajte video, clanak i slike te nabacite komentar. Lik izgleda odlicno! izvor slike:index.hr Roni: š95cm visina, š20+ kg težina Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Respect za trud
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovo ljeto sam ga vidjela na plaži i nisam mogla vjerovat kakve su reakcije ljudi bile na njega. Procitala sam clanak kad je izašao na indexu i sjetila se toga kad sam vidjela recenicu o osuđivanju i predrasudama....tome se valjda nikad nece stat na kraj....ne samo u bodybuildingu nego u svemu ....a u ovome pogotovo... |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
opako izgleda...
|
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svaka mu cast
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Decko izgleda odlicno i puno "pitomije" od nekih njuški, a koliko vidim po intervjuu, stavovi su mu skroz na mjestu.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Baš sad gledao vide... covjek na mjestu, pametan, prizeman, razuman, nije ego triper, svaka mu cast
|
|||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
odlican. Neka i mi konja za utrku imamo...
|
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svaka mu cast na trudu, ali vecina cura koje su vidjele ovo kazu da im se gadi takva gradja..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na stranu izgled, mene oduševljava trud i ljubav prema takvom treningu - i sam je rekao da to ne radi zbog izgleda. Super mi je kad netko stvarno uživa u tome i uklopi to u svoj nacin života, a ne njurga cijelo vrijeme - a takve slušam svaki dan. Kad dođu "joj", tijekom treninga "joj joj", a nakon osmijeh od uha do uha jer idu doma. Zato su mi i najdraži oni koji s guštom odrade taj trening - ne radi cura, nego radi sebe - jer ih to ispunjava. I meni je ovo malo previše ali kako sam i ja mali freak za željezo....svaka cast Roni |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A najbolje da se i ti onda bocnes steroidom |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
lik je faca bija je nedavno na in magazin dava intervju svaka mu cast,tribalo je puno znoja prolit za ovo
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
I sam je to rekao Bezveze ti je stalno misliti što ce drugi reci
Steroide je najbolje koristiti u kombinaciji, jedan joj nije nešto |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Haha.. jos ce Gym doci ko zverka |
|||
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehehe Davore, mislim da nisi baš skužio moju bit ...zapravo je mnogi ne kuže |
|||
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ti volis zeljezo i volis trening sa njime, kao i ja naravno, i toliko me privuklo da sam stalno u tome..
Ali za onaj izgled, bez iglice samo se moze sanjat |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |