Vi osobno - tko ste, što ste :) |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2009 at 11:53 |
|
Da pojasnim naslov-Tko ste, što ste vi osobno?
što ste po zanimanju/Kojim poslom se bavite,što studirate, ili, ako ste još školarci,u koju školu idete i kamo dalje? Eto, baš me malo zanima profesionalna raznolikost Fit ekipe, pa se predstavite i iz poslovnog kuta Ja sam po struci prevoditelj, honorarno prevodiom(iako je malo posla zbog krize ), završen fax(engleski i španjolski jezik). Sad sam opet u školskim klupama-dodatno se školujem za managera marketinga, a nadam se nekom poslicu u tom smjeru ili u medijima, a za gušt i krpanje rupa u kucnom budžetu(koje su sve kriticnije ) ostaje prevodit sa strane. Edited by Kate |
||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mi bebeji ( ja ) smo ekonomisti,
maturanti. Nastavlja se u tom smjeru, ako ne uspije fakultet onda posao u knjigovodstvenom servisu |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malo sam nadopunio naslov teme da bude jasnije.. :)
Kate, možda se dogovorimo za kakav job.. Javim se još. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam zavrsio gimnaziju, sada inzenjer prometa (3 godine faksa zavrsene), i trenutno na magisteriju. Nezaposlen naravno
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opca gimnazija, prvi razred.
Jaca strana su mi društveni predmeti pa cu sigurno studirati nešto što ima veze s njima. Zasad razmišljam o studiju povijesti i engleskog jezika. No, tek sam prvi razred, stignem se još predomisliti. Iako vjerujem da cu nešto vezano uz jezike sigurno studirati, na engleskom prakticki razmišljam i jako ga volim pa mi bilo žao kada ga ne bi studirala. |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Isto kao i ja Drago mi je da ste se raspisali, a i vas druge cekam da se javite.Ajmo, ajmo!!
E, Zoki, ma baš si se odlicno sjetio Taman je falilo to šta si doda Kaj se tice joba-samo daj-javi se! Bit ce mi drago. Jako drago A i ti bi nam se moga malo detaljnije predstavit. Ipak si ti MR. MODERATOR Edited by Kate |
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma, slicne smo mi. |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
BitterSweet
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja studiram matematiku na pmfu u zagrebu... treca sam godina pa sam trenutno na mukama što izabrat za smjer dalje - matematicku statistiku ili primijenjenu matematiku. eto tek toliko da ne gnjavim detaljima
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Primijenjenu.. ja je sada imam... zanimljiva je veoma
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
BitterSweet
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, ali u nas slovi kao najteži smjer, ne znam jel mi to treba u životu
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tko sam, što sam - ekonomist Trenutno pišem (tj. pokušavam pocet pisat) diplomski i jedva cekam dan da tu dosadu maknem sa vrata - profulano ali šta se može, papir ce bit u ruci ako ništa drugo. Planovi za dalje - viša trenerska ako se sve poklopi, ako ne, smislit ce se nešto slicno... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam mali miš....
( Bandic 2009 na pitanje o korupciji,stanovima vilama) Edited by jumok80 |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kuvar
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slavonac
|
||
ivan7os
Viden/a u gymu Joined: 03 Studeni 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š :D |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sljaker
|
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |