tajlandski boks |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
naomi805
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Veljaca 2007 at 19:01 |
Gdje se moze u Zg rekreativno trenirati tajlanski boks? Thanx! |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kontaktirajte osobu sa nick name -petra---..Ona se bavi tim popularnim sportom ....Nadam se samo da nije prestala dolaziti tu na forum..pozdrav
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
brijem da imas na mladosti, klub za tajlandski boks, gdje mozes trenirati rekreativno i natjecateljski... tigar cikatic ti se zove. tam mi frend ide |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok naomi! Tajlandski boks mozes trenirati u klubu SUBOS (studentska udruga borilackih sportova). Nalazi se u Martinovki. Treninge imas 3x tjedno (pon, sri i pet) po sat i pol od š9h. Imamo 2 trenera (trenericu i trenera) i super su. Kada ti pase mozes doci tamo i odgledati trening, a onda s ei odluciti dal ti se svidja. Ako imas jos pitanja...slobodno pitaj. |
|
rekreativka
Viden/a u gymu Joined: 23 Travanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se zelis rekreativno baviti tajlandskim boksom,mozes ici i u teretanu na Zavrtnici.Detaljne informacije glede cijene, termina i ostalog mozes vidjeti na ovoj stranici: |
|
filips
Viden/a u gymu Joined: 05 Rujan 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
petra oces mi reci jer dijeca od š4 g. mogu trenirati tajlanandki boks u subosu, a ako znas i broj
|
|
krijesnica
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ima li to gdje u Rijeci?
|
|
Life is like a box of chocolate. U never know what U R gonna get.
|
|
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
tajlandski box mozete trenirati i na malodosti , klub vam je kod teniskih terena.. treninzi su od ponedjeljka do petka u 20:30 do 2š:30, cijena vam je 200kn mjesecno, tamo vam ja treniram, pa ako koga zanima posaljite mi poruku!
|
|
krijesnica
Post Options
Thanks(0)
|
Mare, di na Mladosti? Je to u ZG? |
|
|
|
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, u zg-u je.. ako znas gdje su teniski tereni? tamo ti je to
|
|
krijesnica
Post Options
Thanks(0)
|
A ne znam, ja sam ti blize Rijeke.
|
|
|
|
shinzon85
Viden/a u gymu Joined: 23 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
najbolji trening tajlandskog boksa je na mladosti,jarunska 5,klub tigar cikatic,pokraj teniskih terena i bazena,iza roka i petice....treninzi su svaki od pon do pet u terminima od 20:30 do 2š:30.zaboravite subos i njihovu clanarinu od 80kn i tri treninga tjedno...za pravi trening dodjiteu tigar cikatic!!!
|
|
mare_
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se sa shinzon85! najbolji treninzi su vam tamo!
|
|
shinzon85
Viden/a u gymu Joined: 23 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala mare,bas lijepo da se netko slaze sa cINJENICOM da je TIGAR CIKATIc najbolji klub u gradu,ako ne i u drzavi,za rekreativni tajlandski boks!!!
Edited by shinzon85 |
|
tigarjesranje
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
taj tigar il kakk se vec zove je najjadniji klub.bio sam gledati trening tamo.neki bahati momak se tamo izivljava na jadnicima onim koji tamo treniraju.ajme majko.jadne li im majke.
|
|
j***s tigar
|
|
borovnica...
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako netk oima kakve informacije o tajlandskom boksu za cure u subosu nek pliz kaže
Ja sam pocetnica (nisam nikad nikakvi borilacki sport trenirala) i u zadnje vrijeme se planiram uclaniti na TB u martinovci pa me zanimaju neke stvari: mogu li doci bilo kad ili mora biti baš pocetak semestra. tipa ja sam mislila doci krajem 2. mjeseca... hocu li uspjeti pohvatati poteze? u cemu se trenira? bosa ili s tenisicama pozdrav |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |