Pocetnik - dobivanje na masi |
Post Reply |
Author | |
trik
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2010 at 00:25 |
Cao
Imam jedan problem, pokusao sam da treniram da dobijem na masi ali nikako ne ide. Dali postoji neki recept za dobija nje na masi? Cuo sam nesto sa bananom ,cokoladom i bjelancima ali neznam kako tacno i koliko puta dnevno? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
he he... za dobit na masi moras puunoo jest.. jedi 4000,5000 kcal...
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
trik,
prebacena ti je tema u nutricionizam i malo preimenovana da ljudi razumiju u naslovu o cemu se radi. Ujedno, dobrodošao! Evo moj start za pocetak, citaj: FIT FAQ FAQ nutricionizam Kad sve to procitaš, dalje razgovaramo.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
I da vidiš mase jelda davore? Zoki, slabi su ti F.A.Q-ovi kad ljudi i dalje dolaze s ovakvim pitanjima |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisu slabi, ljudi su toliko lijeni da im se neda ni citati, nego traže gotov recept da im se napiše personalizirano za njih i da rješe stvar. |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Trik,
kad procitaš FAQove, javi se! |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedi pravilno, treniraj pametno, spavaj dovoljno i procitaj što su ti decki rekli da shvatiš navedeno |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |