D: Visoko oktanski kardio |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2010 at 22:56 |
Ovdje možete komentirati clanak :
Probajte nešto novo - Visoko oktanski kardio Sve komentare slobodno postajte ovdje.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar clanak..malo za razbiti monotoniju i poboljšati kondiciju.
Koliko vidim i po nekim mojim saznanjima i po tim nekim tecajevima...cini mi se da su ovi neki tipa intervalni treninzi trenutno "in".... A cini mi se da je ovo jedan takav trening... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super, super...moram priznat da sam ja donedavno bila teški fan maratonskih kardia na bicikli dok mi nije nešto kliknulo...valjda vapaj tijela za promjenom i prestankom torture ..pa sam krenula sa HIIT-om na bicikli, sprintevima, vijacom...
Jucer sam baš odradila jedan slican primjer ovom navedenom u clanku - smiješala sam si jedan kružni od 40 sec brze vožnje na bic., pa š5 cucnjeva, pa opet bic., pa sklekovi, pa bic., trbušnjaci, veslanje bucicama, rameni potisak, dizanje s ravnim nogama...ne znam, štogod mi se radilo sam radila :) I tako 3 kruga bez odmora, u zadnjem sam vozila po pola minute i smanjila broj ponavljanja vježbi. Predobro, na kraju sam bila ...tako da za clanak! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
cITAM TVOJ TRENING - SRCE MI JE POcELO LUPATI I DLANOVI ZNOJITI!!!!!! MMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
eeee, a zamisli kako je tek meni bilo al predobro....još da imam di zgibove ubacit
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
;) I ja volim takve treninge..ono iscrpe baš fino zadnji atom snage iz tebe... Ja danas imam slicno....;)
|
|
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Kontinuirani crobni trening dostiže svoj plato nakon 8 tjedana i sve
preko toga je kontraproduktivno. Ova cinjenica otvorila je oci mnogima
koji su shvatili da vec kroz duže razdoblje bespotrebno gube vrijeme
izvodeci crobne vježbe."
zar nije sve u "calories in vs. calories out"? po cemu bi on dostigao plato?ako se produži trajanje za 5 minuta dali to mijenja bitnije razliku? odnosi li se to samo na kardio na prazan želudac ili na puni želudac? moje mišljenje je da kada vec živimo više-manje svi sjedilackim životom da bi ipak trebali provoditi kardio makar nevidjeli rezultate po pitanju gubitka sala Edited by mimaš8 |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
š.cinjenica je da se tjelo prilagođava! 2.Osoba koja treba skinuti kile treba i rezultate, ne nešto što ne daje rezultate! 3.U isto vrijeme ovaj tip cardia je dobar i za tijelo i za brže dostizanje ciljeva! 4.Jednostavno treba stvari mjenjati s vremena na vrijeme, ništa nije dobro ako se pre dugo forsira |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |