New Posts New Posts RSS Feed - l-carnitine prije treninga-Whey poslije
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

l-carnitine prije treninga-Whey poslije

Post Reply Post Reply
Author
rekreativac_zg View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rekreativac_zg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: l-carnitine prije treninga-Whey poslije
    Posted: 05 Veljaca 2010 at 12:03
  zanima me jel se mogu kombinirat ova dva dodatka prehrani, znaci da se carnitine pije prije treninga, da se salo topi,a nakon treninnga whey da se misici nahrane.
hvala
grad zagreb
Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 12:19
Originally posted by rekreativac_zg rekreativac_zg wrote:

zanima me jel se mogu kombinirat ova dva dodatka prehrani, znaci da se carnitine pije prije treninga, da se salo topi,a nakon treninnga whey da se misici nahrane.
hvala

Naravno da mozes i ne topi se salo samo tako od L-carnitine-a, ne brini.

Jako kvalitetna prehrana + Dobar trening + eventualni dodaci prehrani = rezultat

Vidi na kojoj su poziciji dodaci prehrani u ovoj listi.
Back to Top
lady_namine View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lady_namine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 12:38
  jeli smijem i ja taj l-carnitin da pijem.
narucila sam si whey proteine i njih uzimam umjesto obroka kad ne stignem na vrijeme da jedem ili kad nisam kuci,pa dobila na poklon jedno pakovanje l-carnitin tableta.
firma je bmx,americka neka.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 12:43
a smijes samo l-carnitine navodno ne djeluje
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lady_namine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 12:48
  ima li sta da djeluje???
i da se s neta narucit moze!

znam da je neki prijetelj od mog mza prije par godina narucio neku kuru od firme bmx.
l-carnitin,neki fat burn i jes neki prasak,i da je za 6 sedmica uz sredenu prehranu i 4 puta sedmicno trening skino š8 kila!

jedino,ja sam laik u svemu tome,tako da mi se ne baca lova na sarene reklame
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 12:57
Originally posted by lady_namine lady_namine wrote:

ima li sta da djeluje???i da se s neta narucit moze!znam da je neki prijetelj od mog mza prije par godina narucio neku kuru od firme bmx.l-carnitin,neki fat burn i jes neki prasak,i da je za 6 sedmica uz sredenu prehranu i 4 puta sedmicno trening skino š8 kila!jedino,ja sam laik u svemu tome,tako da mi se ne baca lova na sarene reklame

to je prebrzo gubljenje kila, ne treba ti to, samo ce ti ostati višak kože! Dobro ti ide, sad samo budi strpljiva, nema žurbe
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 12:59
a neznan.ja san bas od illyja i naicija da fat burneri i l-carnitine ne djeluju iako ih osobno nikad nisan ni nikad necu koristit jer mi ne trebaju.
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 13:00

Originally posted by lady_namine lady_namine wrote:

jeli smijem i ja taj l-carnitin da pijem.
narucila sam si whey proteine i njih uzimam umjesto obroka kad ne stignem na vrijeme da jedem ili kad nisam kuci,pa dobila na poklon jedno pakovanje l-carnitin tableta.
firma je bmx,americka neka.

lady, navodna funkcija l-carnitina je da masti pretvara u energiju, odnosno da ih transportira u mišicne stanice (mitohondrije) gdje one izgaraju. E sad...ovo je diskutabilno i pobijeno istraživanjima.

Jedino što možeš njime postici je veca energija za trening ...isto tako je dokazano da povoljno djeluje na srce. Za ostalo je bacanje para jer se sve može postici dobrim treningom i naravno prehranom. Ali ako si ih vec dobila na poklon, zašto ne - dat ce ti malo više energije, duže ceš vježbati pa ce i rezultati biti bolji

Inace - whey ujutro nikako sam - fale ugljikohidrati! Najbolje i najjednostavnije su zobene.

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lady_namine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 13:00
  a i to sto kazes.
bolje se strpiti par mjeseci duze,nego platiti 5000 eu za lifting trbuha.

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 13:38

Jeste citali glas slavonije danas?

Pitajte maturanticu koja je smršavila š2kg u 9 dana šta je koristila!

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 13:45
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

evo sad sam procitao
a što reci, ovako ništa ne mogu :D da popricamo mi snjom možda? i objasnimo joj neke stvari, ha thorn?
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 16:39
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

evo sad sam procitao
a što reci, ovako ništa ne mogu :D da popricamo mi snjom možda? i objasnimo joj neke stvari, ha thorn?

Za takve ima samo jedan nacin objašnjavanja

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Veljaca 2010 at 16:41

Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

evo sad sam procitao a što reci, ovako ništa ne mogu :D da popricamo mi snjom možda? i objasnimo joj neke stvari, ha thorn?

Za takve ima samo jedan nacin objašnjavanja

bojim se pitat koji

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.