zašto kg ne idu dole? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2010 at 18:53 |
citam kako neki brzo skidaju kg, i nije mi jasno kako je kod mene tako sporo. Sve sam procitala na forumu o usporenom metabolizmu i ostalom, ali... Pijem zeleni caj, kafu rjeđe, jedem pet puta dnevno. Zahvaljujuci vama otkrila sam i zobene i posni, i to mi je obavezno svaki dan, zobene dorucak, posni ili jogurt vecera. Ali vaga se danima ne pomjera sa 87, 86 kg. Za mjesec dana 4 kg, to je idealno ali ne ide dalje, jednostavno je stalo. Rucala sam danas pilecu supu, piletinu sa integralnom rižom.Povrce jako volim i cesto jedem, posebno brokulu i cvjetacu.Kruh ne jedem nikako, slatko kad mi padne šecer, jednom u nekoliko dana.Sokove ne pijem nikako. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
4 kg u mjesec dana, pa to je idealno, di je žurba?
Normalno je da nakon par izgubljenih kila malo zapne. Nebi se time trebalo opterecivati, treba samo strpljivo nastaviti po starom i sve ce doci na svoje! Vjerujem da nije problem u prehrani, ovako mi se cini ok. Možeš ako hoceš navesti par dnevnih primjera jelovnika, tocno kada, što i koliko jedeš pa da vidimo malo....možda je previše, a možda je i premalo pa da prvo to riješimo |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
uf...da se ja vratim na to razdoble di mogu gubiti 4kg u mjesec dana....a sa današnjom kilažom afkors...;)
Moje sljedece vaganje je za 2tjedna..i cini mi se da ce biti dobri rezultati....;) |
|
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
ni sama ne znam je li previše ili premalo... ujutro u 8 - 8:30 doruckujem 50 g zobenih sa 200 ml mlijeka 0.9 m.m. za dva tri sata pojedem, jabuku, mandarinu, bananu oko š3 - š4 rucam : povrce (kupus, brokula, cvjetaca) sa mesom, uglavnom piletina. oslic, integralna riža, kolicina stane u jedan tanjur. oko š6 pojedem malo sira, posnog,... oko š8 - š9 veceram opet sir, pijem jogurt light pijem puno vode, zelenog caja
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
U najbitnijem obroku (pored pwm-a), dorucku, ti nemaš ni P od proteina. Zašto?
|
|
sanjalica29
Post Options
Thanks(0)
|
¸ja ne znam šta je pwm? pa zar mlijeko nije protein?? šta još da ubacim? mislila sam da zobene imaju i previše kalorija da bih još nešto dodala??? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
a nije...;)
Ubaci ili neki whey..ili nešto uz zobene proteinsko popapaj...;) Ma nije uvijek stvar ni u kalorijama.nego kakve su kalorije...;) |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
dalila jel ti mršaviš ili ??? kolko si visoka i kolko kg ako smijem pitat? |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Da.. ja mršavim..i oblikujem tijelo....imam za skinuti još dosta...ali sam dosta i napravila.....
š73, oko 70-75, nisam se vagala ima neko vrijeme...to mi slijedi za 2tj...pa cu i to znat tocno...;) |
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
sanjalica. normalno je da stane opadanje. prvo gubiš vodu pa sve ide brže. meni se znalo desiti da se 2 tjedna kazaljka uopce ne pomakne pa onda u jedan dan odu 2 kile...
keep the faith |
|
sanjalica29
Post Options
Thanks(0)
|
krenulo je i kod mene 85.5 jutros meni treba neki link da skinem vjezbe za crobik, sve sto sam do sad nasla su vjezbe za misice..pliz |
|
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
instaliraj si torrent,pa u trazilicu upisi fitness.
onda ce ti izbaciti svasta nesto. winsor pilates i fitnessyourself sam ja tako skinula. fitnes yourselff nije los. ukucas tezinu,visino,godine.....imas li kakvih zdravstvenih problema pa ti program onda izbaci trening koji tebi odgovara. meni su vjezbe za lega na gim lopti uz fitnessyourself dosta pomogle. i onda ti racuna duzinu treninga,potrosnju kalorija,preporucuje mjenjanje intenziteta.svasta nesto. meni se cini zanimljiv,kosta oko 60 eu kad ga kupis,sa torrenta ga skines dabe,ja sam svoj za 20 minuta imala. ima neki crnac s fitnes treningom,zapravo neki bajagi v0jni fitnes trening. jedno vrijeme mu je dvd bio po tv shopovima i reklamama,samo se ja ne mogu sjetiti kako se tacno zove,pa ako ko zna,bilo bi fino da napise pa skinem i njega. ja sam neki dan imala pad sistema,inace bi ti ja fitnesyourself i winsor pilates poslala mejlom. ako hoces strpi se par dana,imam ja to sve na nekim cd-evima,pa mi posalji svoju mejl adresu privatnom porukom,pa cim nadem,posaljem ti,pa ti sebi ovaj jedan instaliraj na pc,a drugi mozes przit na cd pa vjezbat i pred tv-om. |
|
sanjalica29
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno na ovim uputama, samo ako ti nije problem da mi to mailom posaljes kad budes mogla, ja ti nisam strucna u tome kao ti.. samo kad skuyim kako se salju priivatne poruke, i to mi je ovdje nesto komplikovano pa da ti posaljem mail adresu drago mi je da smo podrska jedna drugoj..i da zajedno mrsamo uz taj crobik ....... |
|
sanjalica29
Post Options
Thanks(0)
|
84.7 jutros krenulo je .. |
|
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
super,ja danas imam kilu vise nego juce,ali sam i mjesecnicu dobila,pa moze da bude i zbig toga.
svakako se i osjecam nekako,naduvenom |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje je tih 3,4 kg mjesecno.. pa to je do ljeta š0kg u prosjeku.. di cete vise.. sve sto dodje u kratkom roku, u takvom roku i prodje..tako da
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |