š6 god dal da uzimam proteine |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||||
Marko818
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Veljaca 2010 at 13:23 |
|||
Imam š6 god i jako sam mrsav.Frend mi zeli prodat proteine
za misicnu masu.Neznam kako bi se drukcije mogao udebljati jer sam vec sve probao od jedenja navecer i drugo.imam 58 kg na š.80.Zelim doc na 73kg.Znam da ne mogu ocekivat rezlutate preko noci al uz proteine nadam se da u š godini mogu dobit bar 4 do 5kg.Molim vas ako mozete mi malo pojasnit koristenje proteina i dal ce oni barem malo pomoc? Jer stvarno bi zelio dobit bar malo na kilazi.VEC UNAPRIJED HVALA. |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ovako marko ti si u pubertetu i mozda si naglo izrasta a kilaza to nije pratila neznan,sami proteini ti nece pomoc ako prehrana nije sredjena pa ces samo potrosit pare i bit razocaran.prehrana je š. moras nam malo opisat kako i sta jedes vjerojatno fali UH dali vjezbas,kako se taj proizvod zove koji ti oce prodat
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pošto su proteini vec u hrani koju jedeš, malo dodavanje nece puno znaciti!
Ono što tebi treba je dobra i obilna prehrana plus vježbanje! Kao što zmaj kaže za pocetak bi bilo dobro dan napišeš kako se inace hraniš |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Marko818
Post Options
Thanks(0)
|
|||
otprilike 4 do 5 obroka na dan.pijem puno mlijeka otprilike
cak š litru na dan.U skoli jedno duze vrijeme nisam jeo i pusio sam.al prestao sam pusit tek nekih 2 i pol mjeseca i poceo sam jest svako jutro. znam da je dorucak bitan pa mozda zato i nisam se mogao zdebljet.neznam dal je zbog cigara al znam da one stete razvoju pa sam zato i prestao.naglo sam izrasto al se nisam debljao.jednom tjedno jedem ribU najcesce petkom.al sta znaci dal mi fali UH |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
UH su ugljikohidrati,pretpostavljan da si ti ektomorf,a takvima se inace tesko udebljat triba puno jest,sad ces po forumu u faq malo vidit sta triba jest i onda nesto slozij i jedi sta vise mozes i uz to neki trening,mogu i dodaci.ali sami proteini nikako nece rijesit stvar
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dobro ti zmaj kaže, samo proteini nece rješiti stvar Tebi trebaju UH i vježba, znaci... ujutro zobene, u školi sendcic integralnog i dimceka sa posnim, rucak, meso, UH i salata, još koji obrok, navecer masti, tipa 4 jaja i posni i još badema ili kirkirikija! Sad zapali na FAQ prehrana, složi nešto od toga i ovih mojih savjeta i izloži to tu pa cemo dalje od toga |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
Marko818
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a dali moze smetat kifoza ako se upisem u teretanu? jer
imam jedan dio prsa veci od drugog.ili vjezba i prehrana moza samo popravit to.??? |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
iman i ja neki lagani oblik kifoze bar mi je tako rekla ova na regrutacijama prije par godina,ali nikakve smetnje neman sta se tice vjezbanja,ali nije mi toliko puno kicma iskrivljena
|
||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Taman tražim da pitam nekog u vezi ovoga,kad vidim otvorena
tema...Uglavnom i ja imam š6 godina,š80 cm i 96 kg(smršavija 7 kg) i pitam vas ako biste bili ljubazni da mi odgovorite...da li ti dodaci prehrani(proteini) ce meni nabit masu koji je objektivno imam podosta...htio bih malo više dobit na bicepsima i na grudima...molim vas odgovorite... HVALA! |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Od proteina udi siguran da ti masa nece porast.. ona raste od prehrane.. a proteini su ti potrebni za nakon treninga.. Samo se ti uhvati crobnog treninga te citaj FAQ da sredis prehranu |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evo vidiš i sam da sam pocetnik pa još malo prolistavam po forumu i FAQ,ali neke dobre osnove imam,pa znam da se proteini piju odmah poslije treninga,i sve mi je to jasno,ali cemu oni služe onda ako ne dobivaš na masi? |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Odakle ti informacija da whey nabija masu? Ajd ti još to mal procitaj pa cemo onda diskutirati |
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma služe oni za dobivanje mišicne mase i oporavak, samo... oni su tek jedan dio... ako ne središ hranu neceš skoro ni primjetiti jer ti jedna mjerica whey-a cini samo nekih š5% ak posto dnevnog unosa, kužiš? |
||||
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bas to sto Ily kaze.... pij dnevno š0 porcija proteina pa ces vidjet misicnu masu... tako isto i sa hranom.. sve ovisi o kolicini |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma razumim ja da mi nece puno utjecat na masu,ali ako kažeš š5 % to je dobar dio... |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
od tih š0 porcija wheya koliko bi otislo u misice a koliko u wc
|
||||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |