Narudžba jela - ššš;nline? |
Post Reply |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2010 at 15:21 |
|||
Kada ste doma preko vikenda... na poslu... ili negdje vec gdje vam se neda kuhati - da li narucujete hranu online i da li ste ju ikada tako narucivali?
Znaci, govorim o narudžbi hrane putem servisa koji spaja vas sa ponudom više restorana... ispuni se forma i ta daaam - eto klope za pol sata. Jeste li tako kad narucivali? |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Na poslu svaki dan narucujem klopu za rucak i s obzirom da smo svi u odjelu prešli na zdravi nacin prehrane narucujemo s portala prigodno nazvanog JEDEM ZDRAVO .
Evo linka: jedemzdravo.hr Preporucujem svakako. Meni se sastoji od juhe, glavnog jela po izboru, salate i deserta... cini mi se da dostavljaju po cijelom Zagrebu. Svaki dan je drugi dnevni meni i do sada se nikada nisu ponavljala jela, a narucujemo oko 2 mjeseca... Naravno imaju i stalnu ponudu jela (npr.tortilje s piletinom i povrcem... prefinooooo) Danas sam rucala Salatu od mahuna, lignji i krumpira na rikuli... Bilo je odlicno Edited by anna |
||||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a cijene su im za poludit. |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
što su visoke? Pa to su normalne cijene restorana... |
||||
|
||||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Želim se hraniti zdravo pa ne pitam za cijenu |
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zar i to postoji?
Mi koji nismo iz ZG-a funkcioniramo po staroj školi - kuhaš sam a jedina narudžba za van je PIZZA Ali ovaj annin link zvuci super. Još kad bi na svakom uglu kao gljive poslije kiše poceli nicati restorani healthy fooda za razliku od fasta(and furiousa ) cijela Hrvatska bi se okrenula FIT lifestyle-u |
||||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa neznam..meni cca 40 kuna za gablec nije baš malo Ja za cca 250 kuna kupim sastojaka za svih 5 obroka dnevno za tjedan dana |
||||
anna
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa ti onda dnevno trosis otrpilike 35kn. Dakle trosis 250kn tjedno, a ja 280... nije neka razlika Edited by anna |
||||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da li još netko narucuje hranu online?
|
||||
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
znaco Anna, jedeš jedan obrok dnevno? |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da, da vidjela sam to vec (jedemzdravo.hr) i cini mi se super!!! Uskoro cu završiti faks tako da sam se vec lagano pocela brinuti što i gdje cu jesti, jer ja cim 2 dana preskocim obroke, padnem za 2, 3 kile.
|
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |