Valentinovo |
Post Reply |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2010 at 12:21 |
|
I? Jeste li iznenadili svoju dragu osobu? Thorn je sigurno romanticar
Moja draga je dobila ruzu i medvjedica u casi |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam.. daleko je trenutacno pa smo se dogovorili da cemo ga "proslaviti" sa par dana zakasnjenja!
Mislim da cu joj napraviti crtež ugljenom Mogao bih i ružu jednu.. plavu, ako nađem Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je originalna ideja A meni ce moja za valentinovo slozit proteinske plocice.. nema boljeg dara |
||
|
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajde bar nisi zahtijevan.... |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cijeli dan maltretiraju na radiju, televiziji, u ducanima.. kamo god se pojavim bombardiranje s ruzama... arghhh , pa sta nitko nema bolju ideju????
hahahah ja sam dragog odvela u kino... film- paranormal activity.. kako romanticno...buahahahahhah.. di je onaj smajlic sto riga :))))) i... dobila sam kinderbueno š0X pack... pa ...sad moram u ispovjedaonicu |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aa slatko... ja dragom smjesila omiljenu pitu od sira - nema druge, biološki sat mi otkucava, moram pokazat svoje kulinarske talente što brže |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam sinoc nekoj random curi dao srce od snijega...
jbg. bila je jedno š0ak godina starija Edited by Lega |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sram te bilo
Cure se ne pita za godine |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trebala si ga dofurat tu na forum |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
tko kaze da nisam
Edited by ena:))) |
||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ena sta ne volis dobti ruzu???
osobno mi je crvena ruza najbolji moguci poklon za taj dan... sanjam o onim scenama ko u filmovima kada frajer curi posalje tonu ruza u ured ili doma... ajme, prekrasno... stvarno ne treba nista vise osim ruze.... |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
volim ruzu, samo ne volim ta napuhavanja oko valentinova, mislim da ti ne treba marketing da kazes nekom da ti je stalo , bozic su totalno iskomercijalizirali, ali je to svejedno bozic, a valentinovo mi je neki potrošacki blagdan.... i radije bi neki zivi cvijet koji ce dozivjet koju godinu nego ruzu koju ces za tri dana pospremit u smece...
Edited by ena:))) |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |