kako je moguce |
Post Reply |
Author | ||
G. Korpulentni
Cita FAQ Joined: 17 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2010 at 22:32 |
|
Naime, prijatelj je u 2 mjeseca (preko ljeta) dobio 20kg
mišicne mase, jeo je 5-8 puta dnevno sve što mu je došlo pod ruku, pio proteine i kreatine. Trenirao je u teretani skoro svaki dan. Visok je š78cm imao je 72kg i popeo se na 92kg. U š0. mjesecu potpuno je izgubio apetit i spao na 78kg u mjesec i pol dana. Doslovno je svaki dan bio sve manji i manji. Zanimalo me kako je to fizicki moguce bez još nekih "ozbiljnijih" perparata? Sada par mjeseci kasnije se s lakocom vraca u "formu". |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a kreatin ga je napuva sigurno,ali nije 20kg,pitaj ga sta je sve uzima
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
20 kg mišicne mase? e to nije sigurno :) ako je krkao ko blesav, navukao vodu itd......možda, al 20 kg u 2 mjeseca je svejedno puno za bilo šta..a booo |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misicne mase sigurno nije dobio, jer toliko se gradi godinama.. Ja sam pio kreatin.. i punjenje traje 7 dana.. dobio sam 8kg.. ali ciste vode jer sam pio š0L dnevno, i nastojao sam se uopce ne znojiti.. ali to nema smisla.. Jer to opadne brzo.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mišicnu masu nit' je dobio, nit' je izgubio..
|
||
senya
Viden/a u gymu Joined: 17 Veljaca 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ima li možda zdravstvenih problema? naime, poremeceni rad štitnjace može uzrokovati velike oscilacije u kilaži....
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, vjerovatno je samo navukao vode |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da je samo voda.. pa misicna masa se gradi desetljecima.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |