Insanity workout plan prehrane |
Post Reply |
Author | |
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Ožujak 2010 at 05:51 |
Skinula sam si Insanity vježbe i jedva cekam poceti sa time . Samo što je problem plan prehrane... Dobila sam ja sve informacije, ali su na engleskom i cini mi se jako komplicirano iz svega toga sastavit neki normalan jelovnik, a i nisam u mogucnosti jesti 5 puta na dan... Tako da me zanima da li netko ima ideju kako bi trebao izgledati jelovnik uz ovakvu vrstu vježbanja (Intense Cardio). I naravno, cilj mi je skinuti što više sala i dobiti mišice...
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
papige moje, ujedinite se Freakusha....toliko tih savjeta tu imaš..insanity il ne, sve se svodi na isto...daj si malo proceprkaj po forumu, složi nešto pa postavi neko konkretnije pitanje, ok? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
I slobodno nam napiši kako taj insanity plan prehrane izgleda.. Btw. Gymka, izvrsna slika.. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahha, odvaljujem na ove papige.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |